Цялата активност

Този поток се обновява автоматично   

 1. Последният час
 2. Бордкомпютър - добавяне?

  Цялото табло трябва да смениш, което хич не е евтино. По-евтино и лесно излиза да си вземеш един таблет и да го закачиш над радиото. Че и повече функции ще ти предостави.
 3. На Trip 2 само километрите ли ти се нулират на 2000 км или и другите величини, като средна скорост, среден разход, време и т.н. ? Всичко което чета в Нета противоречи на това което казваш, но ще видя по моя след около 1800 км.
 4. Търся предна броня

  Здравейте колеги, търся предна броня с маската (сив металик) за ауди а3 8L 98година
 5. Color fis display audi a4 b6

  Омешихме партидите, ти говориш за 12-та, аз мисля за 13-та.
 6. Днес
 7. Color fis display audi a4 b6

  ?!? Това ти изказване не го разбрах?
 8. дигитален чейндър за Concert II

  В момента съм с това: Dension Gateway 300 Audi. Вече описах функциите му. Имам и Dension Gateway PRO BT AUDI. От много време се каня да го монтирам, но все когато ми се отвори време, ме хваща мързела.
 9. Подгрев на стъклата

  Работят постоянно , независимо от температурата. Казват , че има някои с датчик за температура , но при мен и лятото яко греят.
 10. Слагане на чип 1.8т

  Батин, един лаф има, че ако нямаш какво да кажеш, по-добре не го казвай. Имах "чип" от Келеша, точно на АЕВ мотор, търкалях го със стоковите карантии повече от 100000 км., нито демпфер, нито турбина, нито цвички смених, ако не бях тоталнал кошницата, още щеше да се кара. Това, че "чип" масово се слага на разни гробове и навеси милионници, трошащи се с подаването на ключа, далеч не означава, че кадърния ремап е грешка.
 11. Слагане на чип 1.8т

  Сложиш ли чип се почват проблемите при който и да го сложиш Първо турбина после демпфер и съединителен и по лоши сценарии има Мой приятел утрепа един дизел с чип след това бензин с турбо пак заради чипа сега пак си купи дизел и си го кара без чип и по негови думи няма да си сложи никога повече Ако ще я правиш за гонки слагай чип преработвай мотора и давай на пистите!!!
 12. Проблема е намерен, модула не потдържа тази функция.
 13. Репсол 5w40 също е на достъпна цена Аз карам на трите коли с 5w40 Репсол
 14. дигитален чейндър за Concert II

  Е, точно цената не би ме спряла, взех wefa-та заради добрите отзиви и четените формати. Не съм дочел подробно описанието, ще се разделяме май...
 15. Color fis display audi a4 b6

  тоест да чакам тия дни пратка !
 16. Всякакви въпроси за А6 4F - Част 12

  Така е сългасен съм. Аз за моята съм склонен да си мисля, че е на реални км, защото имам папка с фактури за всяко нещо, което е било сменено по колата от както е закупена. Поради факта, че в бг шанса да попаднеш на върнат километраж е доста висок ходих до Германия за да си я докарам сам. Дадох повече пари сравнено с пазара в бг и се надявам немеца да ме е излъгал в лицето :Д.
 17. Да. Дори си нулирах дневния километраж за да го проследя по- лесно. Бях чел някъде, че тоя лимит подлежи на корекция.
 18. Color fis display audi a4 b6

  Грешката е моя. 13-та партия
 19. дигитален чейндър за Concert II

  Повече от 6 папки не можете да го накарате да види. Ако ви е толкова зор, сменете го с Dension. Той приема N на брой папки. На моя Dension от папка на папка се разхождам свободно, изписва ми името на MP3-ката на FIS дисплея и с мулти-волана мога да търся по име, да сортирам по каквото си искам и т.н. Но, не е на цената на WEFA.
 20. Color fis display audi a4 b6

  Момент, ако споменатата пратка е от поледната партида, то тя е 13-тата и завърши преди ден-два.
 21. Грешка engine speed sensor

  Сеат купра става въпрос, за тива темата е в тоя раздел.
 22. дигитален чейндър за Concert II

  Идеално, въпроса е как?
 23. Color fis display audi a4 b6

  Записванията за 13-та, според руснака, започват март - април, но следейки как движи предните, май ще са записванията и юли ще ги праща.
 24. Color fis display audi a4 b6

  За момент помислих, че са почнали 13-тата
 25. Color fis display audi a4 b6

  От последната 12-та партия.
 26. Color fis display audi a4 b6

  А от коя партида?
 1. Зареди още активност