Цялата активност

Този поток се обновява автоматично   

 1. Последният час
 2. Пробвай да ти замерят акумулатора, да не би да си "отива"
 3. Screen mirroring на MMI 2G

  Здравейте, попаднах на тази тема в А8 Д3, дали ситуацията е същатата и при нас, и знаете ли някой, който в София може да ми извърши тази услуга?
 4. Ауди б4, 2,0, 2,3 или 2,6

  Всички с ел. инжекцион са подходящи за поставяне на газ, но ако идеята е повече мощност 2.6 е най-удачния избор.
 5. Питанки относно А4 Б6/Б7 - Vol. 3

  Трудна работа, нямам почти никакво свободно време, но ако имаш кабел ще можеш и сам да си ги пуснеш.
 6. Климатроник

  с VCDS (Vag Kom) не се ли свързва в 08-HVAC ...?
 7. Всичко се оправи. Оказа се окисление на връзките и скъсан кабел на маншоните на вратите. Ако някой има подобен проблем да пише, ще насоча към човека който помогна.
 8. Днес
 9. Заличаване на нищожни драскотини

  Пастирането е за по-едри драскотини. От друга страна, ако някой предпочита и за съвсем малки да дава излишни пари, и то най-вероятно без да знае как се пастира, аз лично нямам нищо против. P.S. Колкото до акането, простено ти е, тъй като го считам за професионална деформация при ветеринарите. В края на краищата, след като около теб всеки работен ден непрекъснато акат разни кучета, котки, прасета и т.н., е нормално да си свикнал с миризмата и дори да я възприемаш като ухание.
 10. В QuattroWorld намерих тема, в която пича пише че управляа централното с (+) на зелено/син кабел за отключване и с (-) на кафяво/сив кабел за заключване . Такива цветове има в снопа. Утре, като се прибера ще разбера дали ще сработи.
 11. АУДИ А6 1.9 ТДИ 110 кс

  Здравей колега, 1. Окачването е като на А4 B5, возията е доста по-приятна. 2. Демферен е маховика, ако не е сменян с твърд, така че е добре да му обърнеш внимание. 3. Тавана, ако не е правен от предишния собственик, е нормално да е увиснал - всички платнени на този модел са така вече, ще трябва да го правиш. Излиза 80-100 лева, както се договориш. 4. Както каза колегата по-горе, хубаво е да провериш шайбите на ремъците за вибрации (при подаване на газ дали "треперят много"). Ако е така, трябва да се сменят и да се провери дали са в една равнина. Дребно нещо е, ама може да ти създаде проблеми по-нататък. 5. Трябва да се види нафтовата помпа за странни шумове, чуканета и т.н. Най-добре да се закачи на VAG-COM и да се погледнат милиграмите дали са в норма. 6. Ако има как, откачи маркуча на студения охлюв на турбото (стига се лесно с ръка) и на пипане виж дали има луфт перката - аксиален или радиален (напред-назад и нагоре-надолу). Не трябва да има или трябва да е минимален ( до половин милиметър примерно). Провери и дали вътре в маркуча има масло. Маслото може да значи проблем с турбото, но може да е и от картерните газове. Ако има свирене при настъпване, то може да е както от турбото, така и от скъсана мека връзка след него. 7. Хубаво е да пробваш всяка електроника по колата, тъй като понякога се задръстват едни тръбички за оттичане на водата, влиза вода в краката на шофьора и се мокри и прецаква кофорт модула (намира се под шофьорското място). Като цяло поддръжката е като на А4-ка, но печелиш от возия, визия, екстри и широк интериор (и огромен багажник) Колата е тежка за този мотор и рано или късно ще помислиш за чип. Прави я доста по приятна за каране, а и разхода пада с малко. Струва 300 лева и е добре разработен. За друго, ако се сещаш, питай.
 12. Проблем след смяна на термостат.

  Сега се връщам от сервиза. Като им казах, че ще я карам другаде и колата изведнъж се е оправила. Било запушен маркуч, който го отпушили.
 13. Питанки относно А4 Б6/Б7 - Vol. 3

  Благодаря ти колега, ще търся решение за лампичката. Относно пръскалките - ти имаш ли възможност да помогнеш, за да заработят?
 14. Заличаване на нищожни драскотини

  С кореселин съм заличавал остатъци от боя, когато някой ме е отъркал с колата си, ама драскотини ще заличиш на дедовия, само пастиране му е майката.Паско, не го слушай гайдата, нал знайш, че събира постове момчето, и ака у сека тема.
 15. Ауди б4, 2,0, 2,3 или 2,6

  Здравейте колеги. Искам да попитам разбиращите от Ауди 80 б4, кой от изброените двигатели (2,0-115кс, 2,3-133кс, 2,6-150кс) е най-подходящ за газ, има сравнително евтина поддръжка, има нормален разход и е горе долу пъргав ? Искам подменя моята б4, 1,6 АДА с по мощна б4-ка. Моята си е в идеално състояние, но пътувам много и вече много ме изнервят невъзможните изпреварвания с тези 101 коня. Предварително благодаря.
 16. Питанки относно А4 Б6/Б7 - Vol. 3

  Здравейте колеги от скоро съм нов собственик на Audi A4 b6 и имам един проблем с ел. стъклата. Като ги вдигам и свалям не реагират от първия път като натискам бутоните, даже някой от от 2ри 3ти път захапват. И двете ми правят така.. някой ако се е сблъсквал с подобен проблем ще съм благодарен да ми отговори :).
 17. Климатроник

  Колеги ,проблем . Климатроника е заключен и и не се включва изобщо,само и единствено когато натисна копчето за предното стъкло . На загасен двигател,климатроника работи.
 18. Здравейте, търся 2 капачета за пръскалките на фаровете за Audi A4 B5 фейс 2000г. Имате ли?Благодаря!
 19. Перка за охлаждане

  Здравейте ! Не знаех къде да започна темата . Имам проблем ,който е малко странен. След загасен двигател и изкарване на ключа, перката за охлаждане започва да върти и да се изключва. Така постоянно се включва и изключва . Почакайте! Това което ми идва на ум е датчик за охладителната система . Благодаря предварително! ☺
 20. Това ясно. Аз за инсталацията питах. Става дума за таблото което предлагаш. Искам да го взема, но не искам да пипам отците.
 21. MMI 2G DVD Map update

  Вцъщност линковете към руските сайтове си работят, няма проблем с тях.
 22. koko60 " Големия проблем е, че запичат нипелите на кормилните щанги. Много от тях не са пипани 25 години. Тогава се свалят щангите, за да се раздвижат нипелите, нерядко се налага използването на газова горелка. Затова не ги пипат и не им се занимава. Най често това е проблема.Просто съвета ми е да идеш при друг майстор, ..." Има ли в София читаво място за реглаж, където биха свалили кормилните щанги, ако муфите са блокирани? Моля споделете!
 23. Конденз тече в купето.

  Здравей, на ауди купе има само една дренажна тръбичка според мен. Тя се намира леко вдясно, може би под предния пасажер - мисля някъде близо до пластмасовата кора над колелото.
 1. Зареди още активност