Jump to content

Radoslavov

Members
  • Мнения

    9
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Audi A4

Персонална информация

  • Локация
    Bulgaria

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

Radoslavov's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Здравейте, преди около 4 месеца се преместих в София, новата ми работа го изисква, в момента имам няколко дребни проблема с колата и се питам можете ли да ми препоръчате добър и надежден сервиз някъде в София със доказана репутация. Проблемите са ми следните: Парното духа топло доста слабо - термостата си работи, вдига градуси, но едва след 20-30км започвам да усещам че духа топъл въздух. Да поясня отново проблема не в силата на парното а че не духа достатъчно топъл въздух. Тампоните под двигателя са за смяна - до колкото успях да открия в нета цената на един нов е около 150лв - сиреч 300лв за двата - ако някой може да потвърди ще се радвам. Благодаря на всички за помощта по темата.
  2. Здравейте, притежавам ауди а4 май 2001 1,9TDI 131hps, имам два въпроса по борд компютъра. 1:как да сменя на таблото да ми полазва текущият разход на гориво вместо километрите които мога да измина с наличното гориво? 2: как да си наглася алармата за скорост да се включва на повече километри? В момента ми пищи на 1km/h
  3. Благодаря на всички за помоща, темата е приключена. Хубав ден и безаварийно шофиране.
  4. Еми тя колата беше в сервиз за смяна на ремъци, ролки, масло и прочие освен тогава майстора да го е рисетнал, мисълта ми е дали ще си покаже километри както трябва инъче?
  5. Ами интересното е че ми светва заедно с маслото! А масло има, теч няма и двата знака изчезват едновременно след селумда-две както съм написал по горе. а отностно другият проблем със service-a който ми е на ---?
  6. Здравейте, преди две седмици официално си купих моето първо ауди (A4 2001 1,9 TDI). опитвам се да свикна с борд компютъра и на скоро на два-три пъти докато шофира ми изкача един символ съпроводен със две изпищявания (вижте прикачената снимка #1 и след около, няколко секунди изчезва. същото се повтаря примерно един-два пъти до края на деня и то много рядко но е факт, след което спира да изкача и така ден-два може и повече до следващият път. и другият ми въпрос е, когато натисна бутона service ми изкача следното (вижте снимка #2) някой знае ли как да го оправя да си показва, кога трябва да я обслужа пак, както трябва да си показва на екрана? благодаря и хубав ден
×
×
  • Create New...