Jump to content

Pepe karaivanov

Members
  • Мнения

    32
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Audi Q7

Персонална информация

  • Локация
    Ловеч

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

Pepe karaivanov's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Не е изгоряла,защото като повърви колата,започва да свети малко оо-силно
  2. Здравейте,от няколко месеца ,лампата за коланите почти не свети,имам чувството,че е нещо като спестяване на енергия,може би дърпа ток коката постоянно!
  3. На стабилизиращата щанга ,има една като банан е ,с две гумени оплътнения в двата края ,така ми скърцаше на мен,смених щангата и се оправи!
  4. А какъв трябва да сложа и какво точно трябва да направя за да нямам проблеми
  5. Благодаря много! диагностиката на мотора я направиха в сервиз на Ауди,надявам се да знаят какво правят!! ше направя още една диагностика и ще сменяван каквото трябва! благодаря
  6. Здравейте! имам проблем с вратата,отваря 30 см и затваря и така няколко пъти докато отвори ,но със зор !! в сервиз на Ауди ми казаха че е от амортисьорите ,провериха и моторчето,казаха че работи нормално !!! каквое вашето мнение,да ги сменям ли или е нешо друго???
  7. Всеки ли акумулатор има такъв номер,или трябва да купя от Ауди ? Сложих първо bosh Agm ,сега го смених с banner Agm и резултатът е същия
  8. Здравейте! имам същият проблем,не ми е кодирана батериятаи не издържа повече от шест седем месеца! каксе кодира ???
  9. Добър ден !!

    видях че сте сложили фейс фарове,може ли малко помощ ,решил съм и съм ги намерил да ги взема ( три ксенон ) казаха ми че няма нужда от модули-адаптори за тях ,от какво др ще имам нужда???

    благодаря 

  10. Pepe karaivanov

    Джанти 22 за Q7

    Новите 22ки ,не вярвах че ще стоят така добре ,а и няма голяма разлика в комфорта
  11. Имах същият проблем,мислех и аз че е в оптиката,оказа се,че в задната дясна колона има теч ,там са платки и бушони,както и навигацията! След като го изсуших и премахнах проблема,с теча, няма проблем
  12. Pepe karaivanov

    Скъсан ремък

    Така е ,проверих и моят мотор е с верига ,така че ще се сменя комплект пистов ремък!!! преди около 20 дена ми направи впечатление ,на една място на ремъка около 3 см се беше изял външният ръб на ремъка от към двигателя ,там е и слабото място,посъветва ме майсторът ми да сменя целият комплект ,заедно с обтегача !!
  13. Pepe karaivanov

    Скъсан ремък

    Така мисля да направя,но не съм на ясно какво точно трябва да се смени!!!! за пистовият вече съм сигурен ,но др за горивната помпа не знам как се казва !!!
  14. Pepe karaivanov

    Скъсан ремък

    Имаш в предвид ангренажен ремък??
×
×
  • Create New...