Jump to content

barash

Members
  • Мнения

    142
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    а4 кабрио B6 1.8T

Персонална информация

  • Локация
    Кърджали

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

barash's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Включи на задна на контакт и на ухо всеки датчик го прослушай, трябва да пукат ако няма шум този е виновника
  2. Само този който не пука, при мен бяха с буква Б и я смених с такава с буква Ц и сработи.
  3. barash

    D2 3.3 tdi не пали?

    Проблема решен,датчик раз. вал и едната дюза беше запекла. Сега пали и върви на пушка.
  4. При мен претрисаше след около 30 40мин след като я покарам, смених маслото в скоростите и проблема изчезна.
  5. Климатика работи ли? Количеството фреон? И пресостат датчик,провери каква темперетура показва, трябва да е същата като на вън.
  6. Освежени са но не много добре. Има на тях зимни гуми 245 40 18 Оригинални са без заварки,прави на конец ет29 8.5ж 66.5
  7. Аз като си отворим фар,първо проверявам състоянието на лупата(рефлектиращата част) ако не е изгоряло на черно, а има леко изгоряло има смисъл да се продължи. Почистване на рефлектор,лупа и стъкло и затваране. Качествен ксенон(тези от 30 40лв. Са ксенон на приказка) и свети доста прилично. Но ако рефлектора е черен изгорял изхабен,по добре нов комплект лупи или рециклиране на рефлектора(в гаражни условия с флаконче никел не се случват нещата) аз нямам координати къде ги правят и за това нови ретрофит дали ледови или ксенон на кой как му аресва. Та 350лв не знам дали е скъпо но 100лв за ксенон,лупи нови 100 труд 150.
  8. Ако питаш мен,да отварял съм.
  9. Отваря се фарчето и ако рефлектора е ок, Се почиства лупата и се полира много внимателно рефлектора. Но ако рефлектора е изгорял,трябва да се освежи рефлектора.
  10. За марка,която ти аресва като име. Търсиш съединител на който ламелите са усилени, демек издути в средата или още ги наричат с чадърче. В комплект те са си таман и феродото е кораво до кам 500нм държат. Нали си с някъв уякостен съединител или нещо се бъркам?
  11. barash

    Лед крушки на Б6

    Ледовете които съм си монтирал не изискваха кавито и да е интервенции. Имам ледове на всички светлини отпред освен габарита и мигача. Апропо сега на пазара има слим турбо ледове така да се каже.
  12. И аз имах придръпване между 1ва и 2ра без да тресе на задна. Питах за ремонт в един сервиз в Пловдив, те ми казаха всичко се прави остави колата и 3000лв и утре е готова. В моя случай смених маслото на кутията + добавка и нещата се оправиха. Не казвам, че и при теб ще се оправи. На мен ми струваше 450лв масло добавки и труд.
  13. barash

    D2 3.3 tdi не пали?

    Не колега никой не си е играл, върти си нормално но като се замисля замириса на изгорял кабел преди да я угася. Да ще проверя и датчика на колянов вал. Акумулатора ми падна от въртене,ще го проверя на ампер клещи да видим дали не е здал багажа и той.
×
×
  • Create New...