Jump to content

Anichkata

Members
  • Мнения

    1
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Audi

Персонална информация

  • Локация
    Пловдив

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

Anichkata's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Здравейте,

    Много се извинявам, но аз наистина до сега не съм се занимавала с такива неща и не знаех как да формулирам заглавие, дори и темата.

    А Вие как добре сте я формулирал......и търсих, четох и нищо не разбирах и за това реших да пусна тази тема....но Вие сте ми отговорил, всичко ще питам когато отида в Ауди.....Мерси:)

  2. Здравейте, Както разбрахте от темата, аз съм жена . И моля, ако на някой ваш отговор питам отново, не се сърдете Купих си Audi A3 2.0 TDI 2006 год....преди седмица. Трябва да го обслужа първоначално, това ми каза един майстор и ми каза какво да купя и аз купих. Единия ключ не отключваше вратите и помислих, че няма батерия, занесох на ключар, той с един лаптоп влезе в колата и след това каза,че ключа е развален и не става, да го държа за резерва и да отключвам с ключа. Попитах го има ли аларма колата, отначало каза, че има, заключи колата, след това отключи и каза, че няма аларма, учуди се, че няма, но каза, че можело и да няма......Но тук в една тема четох, че имат аларми. Ако има аларма, аз как да разбера, че има? Следващия въпрос - течност за чистачки нямаше,тоест не пръскаше, налях днес и се оказа, че има, защото за по малко от литър се напълни до горе, но не пръска на стъклата. Това от какво може да е и къде да отида да го видят? След няколко дена имам час за диагностика на колата в представителството на Ауди, там ще ми кажат ли какво и има на колата и какво да направя? Аз изобщо нямам никаква представа какво да правя. Благодаря ви, ако ми отговорите
×
×
  • Create New...