Jump to content

enkata10

Members
  • Мнения

    16
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    A3

Последни посетители

614 профилни разглеждания

enkata10's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Не говоря за самата подложка на номера, а пластмасата под нея на бронята където е.
  2. За много години колеги! От къде мога да закупя пластмасата на бронята за номера понеже моята се счупи.
  3. enkata10

    Странен шум 2.0бкд

    Още си карам така, нито се увеличава, нито намаля. Тресене нямам, бяло не пуши. Като минавам през неравности на свободна усещам как нещо опира на скоростния лост, мисля си за тампона на кутията, също така на 6та като давам и пускам газта лоста се измества. Смених отдолу тампоните на лапата, която държи двигателя понеже бяха скъсани, но разлика няма.
  4. enkata10

    Странен шум 2.0бкд

    Ето друг клип. На майстори ходих много, нито един не разбра от къде точно се чува, а не ми се сменят на сляпо части. На този клип се чува само леко като бутна педала дори без да набира или поддържа скорост. Знам, че от един клип не може да се разбере, но може някой да е имал същия проблем или да са му по-ясни нещата с ТДИ.. Колата върви перфектно, единствено като е студена пуши бяло, но като загрее вс е наред. На място не тресе, тресе няколко секунди след като я запаля. Стойностите на дюзите са перфектни, колата е на 280 000км реални. Майсторите предполагаха задрали бутала, дюзи, вътрешни карета, скоростна. За дюзите ми казаха, че имали предвпръскване и може да е от това, но всеки различно казва.. Ако някой има идея от какво може да е нека сподели. Благодаря предварително.
  5. enkata10

    Странен шум 2.0бкд

    Май като се постопли времето чукането намаля... Някой няма ли идея от какво може да е..
  6. enkata10

    Странен шум 2.0бкд

    Аз дори не мога да разбера от двигателя ли е, от скоростната ли е.. Просто чукането зависи от оборотите и го има само при леко подаване на газ..
  7. enkata10

    Странен шум 2.0бкд

    ъп.. В купето се чува най-силно. Мисля, че не се чува от двигателя, а някъде зад него около скоростната кутия и турбото.
  8. Чува се само при поддържане на газта, на място няма проблем и като натисна до долу пак го няма. Много е дразнещо, пускам линк и се надявам да се чуе. Чека свети заради егр, оправен е.
  9. Колата е а3 8л 97г. Имам централно, но трябва с ключа да се отключи, демек купих си модул за централно с дистанционно, въпроса ми е къде се намира и как да го направя. Колата също има като задържа ключа в някоя посока зависи коя се смъкват или вдигат прозорците.
×
×
  • Create New...