Jump to content

lachoni

Members
  • Мнения

    2480
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

2 Последователи

Относно lachoni

  • Рожден ден 24.02.1991

Друго

  • Kaра
    културно

Контакти

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Персонална информация

  • Пол
    Male
  • Локация
    София
  • Интереси
    Автомобили,Двигатели,Жени..

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

lachoni's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Като страничен наблюдател, не взимам отношение и страна по казуса. Господа модератори и администратори, няколко човека вече помолиха най-учтиво за нормален и адекватен разговор, за да се обсъдят проблемите и да се решат цивилизовано. Аз не видях такава кореспонденция, цитират се правила и се заключват акаунти. Така няма да се оправят нещата С най-добри пожелания!
  2. Здравейте Колеги, Мой добър приятел продава въпросното Ауди. Автомобилът е в добро техническо и визуално състоние, фейслифт. Запазен салон и интериор. Произведено 2009г. тъмно син металик, на 226000 км. Линк към обявата: https://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11527014423411583 Цена: 20 500 лева (възможен коментар); Телефон: 0885-756-239 (директен контакт с момчето);
  3. Не съм списвал в тая тема, но да питам - някой имал ли е проблем с incoming calls? Случва се избираемо, на 1-2 от 10 обаждания примерно - телефонът звъни, но екрана остава черен. При натискане на кръглия бутон екранът светва, но без да покаже кой се обажда. Реално трябва да затворя с двойно натискане на бутона за отключване / заключване, за да видя кой ми е звънял и да върна обаждане. И при стария iOS и сега, проблемът си остана. Телефонът е SE, купуван нов преди 2 години. Благодарско!
  4. lachoni

    Касетка адаптер

    Имам такава касетка, но качеството е кофти. Ако искаш - пиши на ЛС, ще ти я подаря.
  5. Забравил съм цена - 500 лева.
  6. Продавам италиански вибрационен електромотор, 380V, 0.1kW , с 90 килограма сила на вибрацията. За повече информация - тук или на 0898-65-14-55.
  7. Само ще се намеся по точка едно, но невероятна глупост си написал! Еконт не са застрахователна компания, за да "оценяват". Те имат услугата ОС (обявена стойност). Ти можеш да им обявиш стойност ако искаш 1000 лева дори, като те си прибират процент от това, и ако нещо се строши по пътя (по тяхна вина) ти се плащат ДО тези пари. Няма да навлизам в подробности. А Вие, колега, като сдружение занимаващо се с куриери, чрез които си изпращате стоката, няма сила на земята, която да ме накара, че не знаете това. Не взимам отношение в спора, но всеки си прави собствени изводи
  8. Аз пък продавам прахчета, които се сипват в казанчето за чистачки. Колата започва да работи осезаемо по-тихо и вдига конете със 50 (съотношение прахче - коне). Така, при 10 прахчета имате увеличение на мощността от 500 к.с. (на колелата). Само за потребители от форума специална отстъпка: Купуваш 1, плащаш 3... Цена: 100 лева/бройката (все пак ше караш бегачка)... П.С. Тука са с до 30% икономия, твоите да не са реплика? http://olx.bg/ad/novo-dobavki-za-ikonomiya-na-gorivo-ef-tabs-ef-tabs-ID5wzoc.html
  9. Да напиша един ред за колегата и стоката, която предлага. Закупих си сирене от него - изключително отзивчиво момче, а сиренцето е един път. Нищо общо с това по магазините. Препоръчвам с две ръце.
  10. Аз пък ще ти дам един положителен съвет за камерата. Имам такава (фабрична, не афтърмаркет) и на абсолютна тъмнина се вижда толкова, колкото ти трябва, за да паркираш спокойно (задните светлини светят достатъчно). Естествено, не трябва да се доверяваш на 100%, имаш си и огледала. Тази, която ти си дал гледам е с някакви диоди, та ще ти е дори по-светло. Не знам само дали този дисплей, вграден в огледалото, няма да ти е малък. Иначе - с камерата виждаш неща, които парктроникът не винаги хваща. Имах случай със старата ми кола, фабричен парктроник не хвана едно малко желязно колче и си огънах бронята. Тъмно, без улично осветление и с тъмни стъкла - рай. С камерата такива "дреболии" се виждат и се избягват.
  11. Е като нападаш колегата поне се обоснови де? Идеята на темата е да се разкаже какво се е случило, а не "тоя ме прееба, ама ся ме няма, ама като се върна ше му се стъжни". Cheers!
  12. Колегата е много точен и коректен, препоръчвам го на всеки, който има нужда. Върши си работата перфектно!

  13. Преди няколко години едно приятелче се съмняваше така за неговата. Отиде в КАТ и срещу 50 левчета провери дали са правени некви интервенции по рамата (набитата на колата)... сега не знам дали го има това, и да го има сигурно левчетата ще са повече, но ще си спестиш доста главоболия.
  14. Уникална кола и уникална снимка, браво! Ето я и моята красавица, вече във вид за снимки:
  15. Смених марката малко аз P.S. Ауди фен форевър!
×
×
  • Create New...