Jump to content

simoV49

Members
  • Мнения

    926
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно simoV49

  • Рожден ден 19 Юли

Друго

  • Kaра
    1.8T quattro

Персонална информация

  • Пол
    Мъж
  • Локация
    София
  • Интереси
    S2 coupe

Последни посетители

1907 профилни разглеждания

simoV49's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. И на мен почнаха да ми правят номера копчетата за прозорците, от шофьорската страна не работи автоматичното сваляне на пасажерския прозорец, пък от пасажерската страна с копчето не работи автоматичното качване.. та тия дни ще разглабям да пробвам с чистене, ако не ще търся нови.
  2. Мисля, че само на В7ците го има тва, след като писах се разчетох.
  3. simoV49

    Смяна табло на Б6

    Какъв модел са таблата, които са ти останали? С новите или старите стрелки?
  4. Това меню Units само в RNS ли го има? Или говориш за това, което имат В7ците? В6 май няма такова меню с повечето опции.
  5. Точно за непосредствено преди спиране имах предвид, но не го прави винаги. Ще мръдна до някой, който ги разбира и да каже какво и колко. Трябва да видя сега на по-топлото време дали го прави пак. Освен това и лоста леко шава при пускане на гaзта/тръгва, дупки, ЦАР БОРИС 3. Мислех, че тампоните ще оправят проблема, ама к*р.
  6. А как се решава проблема с трудното влизане на първа при лек ход? Тампоните са здрави и маслото е сменено преди 1000км
  7. Ослушай се и за спукани вакумни маркучи и/или картерна вентилация. При мен играеха на топъл мотор и беше разделена на две едната тръба за картерната вентилация и единия клапан, та много як уикенд беше
  8. Някой може ли да даде контакти на човек от София(по възможност в южните части), който може да го свърши това, че и моята замина, а в гаража е тясно и нямам кога да се занимавам.
  9. А крепежните елементи за кората при казанчетата само в Порше ли ги има? Защото търсих при някои дистрибутори и нямат по сайтовете. На мен ми излязоха 170лв капака при филтъра, този на акумулатора и този при казанчетата.
  10. Казаха ми, че на 1.8ТQ със 6 скоростна кутия имало много проблеми и можело да счупи кутията и коляновия вал? Има ли нещо такова? Колата едва ли ще е повече от 300нм
  11. simoV49

    Quattro въпрос

    След като отговаря на спецификациите на ВАГ маслото, не би трябвало да има проблем..мисля.. Щото и аз ще го сменям и съм пред дилема. Не ми е до парите, а по-скоро дали има чак такава нужда да е баш ОЕМ, освен тва при Райно излизат по-тънко, което пак си е плюс.
  12. А задължително ли изкарват грешка като са заминали? Някой има ли клип на тва "чаткане", щото моята като я угася и изцъква и спира, А3-ката и тя правеше така.
  13. Викни го да ти помага с урода, гледам че е квалифициран по всички теми
  14. Не, сложих си ги както им е реда. Sent from my P20 lite using Tapatalk
×
×
  • Create New...