Jump to content

Maci79

Members
  • Мнения

    120
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно Maci79

  • Рожден ден 7.03.1979

Друго

  • Kaра
    Ауди Q7 3.0tdi 233hp

Персонална информация

  • Пол
    Мъж
  • Локация
    Враца

Последни посетители

1169 профилни разглеждания

Maci79's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Не.Сега след празниците ще ги пращам пак!Дано да ги оправи.
  2. Аз 400 лв.съм виждал щом карам такава кола!Да му мисли "колегата" защото съм сигурен че няма да съм единствения разочарован от работата му.
  3. Изсуши ги.В отдушник имаше две стърготинки но ме съмнява това да е проблема.Обърнах уплътненията на двете капачки и ще чакам кога ще плъвнат в конденз.
  4. Той темата сигурно я е видял.Преди да почна темата му писах както вече споменах но предполагам знае че няма да се справи с проблемчето и затова си трае. Пробвай може да ти се получат??.
  5. Е този !?То друг "герак" който рециклира фарове има ли?Аз да не съм попаднал на ментето?. Този не е читав . Свалях фаровете да ги суша и вътре има стърготини от свалянето на стъклата.Това е немърливост!
  6. 400 лв.защото ми сложи диодни крушки на дневните светлини.
  7. Е този май е от криещите се.Писах му да ги изпратя за да си довърши започнатото но просто не отговаря. Повдигам тема за да няма други излъгани от този форум.
  8. Преди 3 месеца се реших да си рециклиран фаровете при "герака" .Писах му във форума установих контакт колкото и да не е разговорлив и му изпратих двата фара.След една седмица и 400 лв.с куриерите фаровете дойдоха. В единия си стояха следите от капките конденз но "колегата" ме увери че това е по декоративната част на фара и не пречи.Добре! Стана студено и двата фара плуваха в конденз. Писах на "колегата" на лично за да не го злепоставям като той ме попита изчезнал ли е конденз на сутринта. Сега и двата фара са мокри а "колегата" не отговаря на писмата. Не се лъжете!Не ходете защото не се знае какъв ще е резултатът. Това е гадно и не му прави чест!
  9. Как и къде може да ми направят адаптация на актуатора на турбото? Смених средната част и електрониката дава грешка.В ауди искат 150 лв.без да се обвързват с крайният резултат. Мога ли да се предвижда от Враца до София без да работи актуатора.
  10. Maci79

    Гуми 235 65 18

    Колеги някой слагал ли е този размер?Сега съм с 275 45 20 но си купих джанти 18 за да си направя зимен комплект.На капачката на резервоара дават размер 235 60 18. Намерих на добра цена 235 65 18 но незнам дали ще изглеждат добре.
  11. Maci79

    MMI 2G DVD Map update

    Аз направих процедурата но нямам отметка за камери.
  12. Това е дроселовата клапа.Ако има проблем с нея да си го разбрал....?
  13. Отвори го и виж в какво състояние са колелетата.Ако няма износено и моторчето е здраво (при мен беше така) почисти сможи и всичко ще си дойде на място.При мен ту работеше ту не.
×
×
  • Create New...