Jump to content

Whitesnake96

Members
  • Мнения

    9
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Audi A4 B7 1.8TQ

Персонална информация

  • Локация
    Бургас

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

Whitesnake96's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Така е ... като си наумих, че друга кола не искам
  2. Темата е за триене. Намерих ауди-то,което търсех
  3. Все още търся “бялата лястовица” 1.8т куатро седан. Ако някой съфорумец продава такава, моля да пише ?
  4. Поради факта, че не намирам ауди с двигател 1.8т, започвам да търся и 2.0тфси, отново куатро, шест скорости и останалите екстри, коити съм изброил по-горе. Ще се обърна към Вас с въпроса: Какво Ви е мнението за колата от следната обява? http://www.cars.bg/c1996154
  5. За сега като гледам само обявата, която си постнал, но не ме удовлетворява напълно. Продължавам с търсенето . Определено ще си заслужава чакането ако намеря такава колица.
  6. Видях я, колега, много е хубава....ако не излезе нещо по добро ще се свържа с човека.
  7. Просто не ми харесват комбитата, иначе е екстра. Ами ще я търся тая бяла лястовица. Както се казва в Библията - "Блажени са вярващите" .
  8. Здравейте колеги, Търся следното ауди - а4 б7, с двигател 1.8 турбо 163 коня, куатро, 6 степенна ръчна скоростна кутия, 2006-2007г., седан. По възможност черен металик или тъмно сив. Без да е слагана газова уредба. Да е с ляв волан. Хубаво ще е ако има и цветен дисплей на километража, шибедах, ако не здраве да е. Знам, че аудитата с тези двигатели са рядко срещани в България, а и са ми доста изискванията, но нали затова пускам тази тема и разбира се ще чакам колкото е нужно докато се намери. Благодаря за вниманието!
×
×
  • Create New...