Jump to content

ddinchev90

Members
  • Мнения

    6
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно ddinchev90

  • Рожден ден 3.05.1990

Друго

  • Kaра
    на четири колела

Персонална информация

  • Пол
    Мъж
  • Локация
    Севлиево

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

ddinchev90's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Ясно, значи да си чакам нещо за 1.8t или евентуално 1.9tdi. От всичко прочетено до момента, само това е с добра репутация до колкото разбирам. Хубава вечер ви желая за момента, че аз отивам да се трудя.
  2. Какви са ми рисковете при дизела, същата марка, същия модел, отново с quattro но двигател 2.5 tdi, гледам, че от тях има в повече но се притеснявам заради слуховете?
  3. Благодаря за инфото, предполагам, че тези г/д 1000 лв. влизат в нормите или греша?
  4. Благодаря ви за информацията до тук, в голяма полза ни е. Относно самата кола и на нас ни се стори малко множко но таяхме надежда, че като е за тази сума, би било "нормално", самата кола да е ок. Ако имате някакви предложения, отворени сме на 100%, като цяло точно този модел ни харесва адски много и разбира се да е quattro. /п.с./ вече над месец и половина ровим в три сайта, а аз като съм на три смени по два дни, направо започнах да се измарям с това търсене.
  5. Благодаря, че откликнахте на темата ни. Понеже цената е до максимума, от които сме отделили за автомобил. Бихте ли могли да ни информирате, каква сума ще ни е необходима за сервиз и всичко останало (достатъчна ни е информацията за сумите, +/- 100 лв. примерно)
  6. Здравейте! Бих желал да попитам, дали някои от вас сте гледали, следното Ауди А4 - https://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11506775199103823&slink=50bj20 Можете ли да ми кажете нещо повече от това, което е описано в самата обявата. Цената за която се продава колата, дали е нормална според вас и т.н. Доста се колебаем, дали да я вземем. Вчера се чух с човека, но не ми каза нищо повече от написаното, освен за разхода на газ. Всякакви мнения и каквото се сетите, ще са ни от полза за правилното ни решение. Благодарим ви!
×
×
  • Create New...