Jump to content

Mendeleev

Members
  • Мнения

    52
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно Mendeleev

  • Рожден ден 16.07.1980

Друго

  • Kaра
    Peugeot 307

Персонална информация

  • Пол
    Мъж
  • Локация
    Стара Загора

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

Mendeleev's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Дънлопа по ДОТ е над 20 годишна гума. Не мога да разбера как може да се продават такива отпадъци и някой да се пребие с тях...
  2. Напълно съм съгласен с теб, но според мен има много голяма доза късмет на това на каква кола ще случи човек. При купуването ми на първата ми кола си взехме едни и същи коли с един познат, с абсолютно всичко еднакво и в еднакво състояние и познайте какво - той само сменяше масла и филтри и караше, а аз бях през ден в бокса. Спуках се да я правя тази кола, а всички казваха, че е една от най-сигурните и здрави. Не бях случил на кола и това си е. Сега взех колата, която продавам на жена ми и нищо, освен акумулатор, който даже не беше за смяна, но аз хвърлих стария. Само сипвам гориво и кара жена ми. Просто заради много чудесии и идва малък багажника и затова искам да я сменям. Не е гаранция, че който я вземе няма да кара само, а може да се започнат едни ремонти. Така, че аз съм човек, който е суеверен и си вярва само на късмета - каквото ми е писано това ще стане. А за това, че определени коли имат повече потенциал да се чупят си е така - спор няма.
  3. Понеже колата е за жена ми за по-голямата част от времето гледаме да не е много дълга и в тази насока А6 не гледам. Ако нейната кола дълго време се продава може да събера пари и затова, за което и двамата имаме мерак освен А4 - МЛ270, но ще видим какво ще покаже времето. Някак си ме дърпа към 4х4 и затова се насочих към А4, понеже не съм събрал 10000 лева за МЛ.
  4. http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11485266356242182&slink=1f0ddw Тази изглежда на пръв поглед добре - някой ходил ли е да я вижда?
  5. Въпреки,че съм изчел доста за 2,5имах надежда,че може да попадна на нещо, което ще ми служи вярно. Не съм искал да създавам новата "стара" тема - просто вчера ми изскочи възможност за бартер с такава кола и исках да се посъветвам с патили и съвестни форумци. Може и аз да изчезна - това е факт, който е неоспорим, но искам само да взема правилното решение, а не да се нашия здраво. Благодарен съм на всички отзовали се на темата ми, а резултата ще е ясен когато му дойде времето...когато и да е то!
  6. Тази определено ми харесва на външен вид и като цена ми се вързва, но другите ги гледам по 1500 лева минимум отгоре и чак не искам да си вземам един отпуска, за да ходя до там и да се ядосам, че нещо е не както трябва. Ама ще се мисли.
  7. Сигурно е така, но аз не мога да заделя повече от 5500, за тези пари няма да се намери читав.
  8. Ами аз точно на такова ще се спирам - 1,9 116к.с., комби, автомат.
  9. Понеже аз не мога да се оправя - кое е Б5-ца?
  10. Направо се кефя колко сте активни Аз в друг форум ( няма да казвам кой ) - да получа отговор се чака по два дена, а тук веднага. Добре, че бързо реагирахте, че да не хукна да го вземам това 4х4 и после да си удрям кратуната в стената. Може тази от 2001 година да е много стара, но се надявам все да се намери читава, а че ще се правят неща това е ясно. Чудех се дали да не скачам на 2002-2003 година следващия фейс, но все едно и също май - късмет. Ще търся А4 2001 година за сносни пари и ще стискам палци. Благодаря на всички включили се и коментирали, въпреки че аз имах предварителна информация за 2,5 дизелите от VW форума, но се надявах двигателя със 180к.с. да има надежда, но за кола с такъв двигател повече от 6000 лева не ми се дават, а явно за по-малко няма да е читава и ще се налива от пуст в празно.
  11. А има ли разлика в автоматите на горната 116 кончета и тази: http://www.cars.bg/c1949139 Кой е по-здрав и надежден или са еднакви?
  12. Аз тази я гледах, но ми идват доста 7800 лева. Пак казвам, че мен 15 градско за 4х4, автомат и 180 коня ми се вижда нормално ( ако е толкова де ), но ме стряскат коментарите ви и затова май ще се насочвам към нещо такова: http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11484391568951300 Пустото 4х4 така да ми харесва...
  13. Твърд съм като макарон - газ НЕ. Сега жена ми кара едно пумиярче - бензин, автоматик, 1,6, 116 к.с. - 16/100 градско...Да 16/100. Газова никога няма да карам, а жена ми още повече. Дизелче, автоматик ще е, но дали 1,9 или 2,5 май трябва да помисля.
  14. Това за тъмното не се бях замисли. Има логика. Започвате да ме разобеждавате май за душегуба. Мой колега кара А6 2,5, 163к. и за две години никакви проблеми е нямал. Само сипва нафта и кара.
  15. Разхода е ясно, че няма да е под 14 градско, но ако взема 1.9 116 кончета пак ще е 11-12 градско пък конете малко.
×
×
  • Create New...