Jump to content

lazybastard

Members
  • Мнения

    12
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Opel Astra (засега)

Персонална информация

  • Локация
    Montana

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

lazybastard's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. А5 2.0 бензин куатро строник за около 30000- добър избор ли е? Не гледаме разходи за каско и данък.
  2. А за каква трябва да мисли? Не се бъзикам, просто ми е трудно да избера. Харесал съм си и а5 и а4 2009. Имам колеги с моята заплата изплащат чисто нови шкоди на лизинг и не виждам да са я закъсали...
  3. И какво предлагате ако не е тайна? Какво според вас трябва да си вземе едно семейство с 3000 месечен доход за да не мизерства? Може би А4 на 7-8 години?
  4. Здравейте! Ориентирал съм се към А6 2012 седан, но за сега съм харесал само външния вид. Не разбирам много от двигатели и за това се обръщам към вас. Кой от всичките да избера? Искам да е автоматик, а до колкото разбрах само с-троника са им надеждни. 2.0 бензин добър ли е? Благодаря!
  5. @mgpepe Благодаря за стратегията, определено ще ми бъде от полза!
  6. Евала за поста-точно това ми трябваше! В крайна сметка ти на какво си се спрял? Или търсенето продължава?
  7. Така е съгласен съм, но и с 4000 заплата няма как да събереш толкова пари за кратко време, без заем. Та към въпроса- дърта а6 сега или по-нова а4 след време? Фрапантна ли е разликата в моделите, като вляза в сервиза? Това ми е кахъра. Ако частите на А6 на 10+ години са по-скъпи от такива за а4 на 5-6г. мисля, че отговора е прост.
  8. Не виждам, защо трябва да бърка работата заем от 400 лв за няколко години лизинг, ако си готов да живееш с остатъка от заплатата? Малко са хората, които могат да изкарат толкова пари кеш и определено не чакат на заплати. Опела за сега върши работа, но започват да никнат проблеми като гъби, а и е прекалено малък за семейна кола - не ми се иска да инвестирам повече в него.
  9. Май трябваше да кръстя темата A4 vs A5. Голям спор се заформи. Както и да е, след като си харесах А5, колкото и да си въртя главата и да се мъча, просто не мога да се накарам да погледна пак комбито на А4. Проблема, обаче със завишените цени ме гложди и ме е страх, като че ли да тегля 30 бона заем и да трябва после да хвърля още 10 за обслужвания и ремонти - определено не е в моя ценови диапазон поне засега. Дали да не се задоволя с нещо такова засега, поне докато не събера пари за А5? Много по-скъпи ли са му частите и обслужването от А4 2012 примерно? Или да задържа незабавната смяна и да си карам астричката още малко?
  10. Благодаря за мненията. А коя година да гледам? 2013 по-добра ли е от 2012 например? Имат ли някакви разлики откъм техническо изпълнение? Автоматичните скорости по-скъпа поддръжка ли имат?
  11. Обслужването им е еднакво така ли? Ако ми препоръчваш комбито само заради повечето място, съм готов да го преглътна за сметка на по-красивия дизайн.
  12. Здравейте! Мисля, че е време да оставя стария дарак и да си купя кола, която да карам с кеф и удобство мен и семейството. Бюджетът ми е 25-30 хиляди, като със сигурност ще ползвам кредит. Бях се насочил към А4 комби/седан от 2013, но после забелязах, че се продават и А5-ици от 2010 горе долу на същите пари. Спор няма, че вторите превъзхождат и по лукс и по визия, но не съм сигурен дали да се хвърлям на дълбокото с кола на 7-8 години. Бихте ли ме посъветвали кои са по-подходящи за младо семейство с дете на годинка и половина? Цени на части, ремонти, дизел/бензин, ръчна/автоматична скоростна - ще се радвам на всякакви мнения. Идвам от таралясник на 20 години и изобщо не съм запознат с новите модели - само знам, че ще е Ауди.
×
×
  • Create New...