Jump to content

Roadster

Members
  • Мнения

    2
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    C 43 AMG

Персонална информация

  • Локация
    Sofia

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

Roadster's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Решил съм да си автоматизирам гаражната врата, понеже ми е омръзнало от качването и слизането за отключване с ключ по минимум 2 пъти на ден. Вратата е тип "летящо крило" с ширина ~2.30м и височина около 2м. Търсих в интернет, но не намирам никоя фирма, която да е обявила ясни цени за "моторчето" + монтаж - за София става въпрос. Може би варират според големината на вратата. Ще съм благодарен, ако ме насочите към такива фирми, които сте ползвали и сте останали доволни. П.С. Понеже очаквам кола с Garage Door Opener With 284 - 390 MHZ Frequency - трябва ли да търся система, която поддържа тази честота, или това е стандартно.
  2. Интересувам се от Audi A4 B8 Allroad или Avant с quattro + S-tronic. Тъй като при Allroad quattro-то е даденост и се предлага S-tronic още 2009-2011 преди фейслифта, а и Allroad е по-красива кола според мен, засега може би съм се спрял на нея. Но интересно ще ми е и да чуя мнения за Avant с quattro и S-tronic. При Avant обаче S-tronic има след 2012г, което означавав 2-3г по-нова кола и съответно вдига цената. Като двигател по-скоро съм се спрял на дизел, но не е задължително. Интересуват ме мнения за 3-литровия дизелов двигател, който е единствената опция с S-tronic преди фейслифта при Allroad. След 2011 има варианти с 2-литра дизел съответно с 163, 177 и 190 коня, но първите два са Евро 5, а и ми се струват слаби за тази кола, така че, ако е след 2011 или ще е 2.0 - 190кс или 3.0. За момента не съм гледал много обяви по българските сайтове - следя основно autoscout.ch и audi.de с ориентировъчна цел. Не ме интересуват обяви от Дупница, Горубляне и т.н. - след като говорим за кола над 30К очаквам да има пълна сервизна история и т.н. Онзи ден попадна на тази обява Allroad 2010 но виждам, че вече е капарирана. Друга, която отговаря на критериите ми е тази - Allroad 2011 Ще се радвам да чуя мнения не съм за конкретната обява, но и като цяло - към какво да се насоча, какво да избягвам и т.н.
×
×
  • Create New...