Jump to content

T_T

Members
  • Мнения

    14
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    AUDI A4

T_T's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. T_T

    Теч на антифриз

    От задната част.
  2. T_T

    Теч на антифриз

    Маркучите са меки,не са много твърди.Най-вероятно има някъде спукано,но няма откриване.
  3. T_T

    Теч на антифриз

    Здравейте колеги,имам един проблем с мойто ауди А4 Б6 1,9 ТДИ 101 к.с. Губи ми се антифриза(има теч) и то само когато колата е загряла,т.е. когато е включен големия кръг.Като спра от дълъг път и прави голяма локва.Не мога да хвана от къде тече.Ако някой е имал същия проблем да сподели,че вече няма идеи.Какво може да е спукано?
  4. T_T

    Стартер А4 Б6 1,9 TDI

    Колеги съвместим ли е стартера на А4 Б6 1.9 тди 101 к.с. с този на 131 к.с.?
  5. T_T

    Пали и след 5 мин. гасне

    И кой може да е според теб?
  6. T_T

    Пали и след 5 мин. гасне

    Забравих да допълня,че когато дам на контакт перката на компресора се включва при изключен климатроник.
  7. T_T

    Пали и след 5 мин. гасне

    Драмата продължава,закачих я на диагностика и показа само грешка в температурния датчик на главата.Смених го с нов,смених и горивния филтър ,но проблема остана.Като е студена гасне след 5 мин.,като загрее все едно нищо и няма.
  8. Здравейте колеги и за много години.Имам проблем с колата(А4 Б6 1.9 TDI 101 к.с. 2005 г.).Качвам се в колата и паля.Запалва почти веднага,никакъв проблем.След като поработи около 5 мин.почва да тресе и после гасне.След гасненето много трудно пали,но все пак пали.Ако не я държа на високи обороти(1200-1400) за няколко минути да загрее гасне пак.Това е всеки ден,когато е студена.Когато е топла няма проблем с паленето и не гасне.Не съм я качвал на диагностика,но ако някой е имал подобен проблем да даде съвет.Благодаря.
  9. Колеги препоръчайте ми добър майстор на автоклиматици в Плевен.
  10. T_T

    Климатроник А4 Б6

    Напиши как се казват темите да прочета.
  11. T_T

    Климатроник А4 Б6

    Ще и направя диагностика и ще видим.
  12. T_T

    Климатроник А4 Б6

    Здравейте,имам следния въпрос:Преди малко си заредих климатроника с фреон,натиснах копчето и компресора тръгна,и перката се завъртя.Обаче отляво и на предното стъкло духа студено,по средата и отдясно духа хладно.Защо се получава така и какъв може да е проблема?Благодаря
  13. Здравейте,карам Ауди 1,9 ТДИ 101 кс. 2005 г. от около половин година,но сега реших да ви питам.Колата ми пуши черно-сив пушек(и то доста голям облак) при първо палене за деня.Дори и когато не е палена 3-4 часа,като я запаля пак пуши много.Масло не пипа,антифриз не пипа,нищо не пипа,а пуши едни големи облаци,че чак ме е срам.Като загрее не пуши.Не съм я карал на диагностика.Какво може да е.
  14. Здравейте колеги,имам проблем с предна дясна врата и искам да я разглобя,обаче не мога.Някой знае ли как се сваля кората.Домъчих се един дообед и не става.Колата е е А4 1,9 TDI 101 к.с. 2005г.
×
×
  • Create New...