Jump to content

NaskoDT

Members
  • Мнения

    4
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Seat Altea

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

NaskoDT's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Лицензът на фирмата за извършване на международен автомобилен превоз на товари, издаден от Министерство на транспорта, информационните технологии и съобщенията. бе подновен до м. март 2029 г.
  2. Ние сме лицензирана транспортна компания, извършваща редовен превоз на моторни превозни средства от и за Австрия, Германия, Белгия, Холандия, Швейцария, Полша и Чехия. Предлагаме транспорт на: - леки автомобили; - джипове/SUV; - бусове; - мотори и мотопеди; - селскостопанска техника; - ударени или аварирали превозни средства; Защо да изберете нас: - Ние спазваме на уговорените срокове; - Извършваме бърз и надежден превоз; - Стойността на превоза се заплаща след докарване на автомобила; - Без скрити такси и без допълнителни комисионни. Притежаваме валиден (до м. март 2029 г.) лиценз за международен автомобилен превоз на товари, издаден от Министерство на транспорта, информационните технологии и съобщенията. Превозните средства, с които се извършва транспортът притежават валидна CMR застраховка. Цени: Цената за превоз се определя в зависимост от размера и тежестта на автомобила, както и от разстоянието, на което се намира той. За да получите конкретна оферта за докарване на автомобил, моля изпратете запитване на имейл info@dari-trans.com и наш сътрудник ще Ви отговори в най-кратък срок. При изпращане на запитването, моля, уточнете марка и модел на автомобила, както и от къде до къде трябва да бъде извършен превозът. Бихте могли да поискате оферта и на ЛС. Примерни цени за извършване на превоз: - Превоз на лек автомобил (до 1.5 тона) от района на Виена, Австрия до София, България – 800 лв. - Превоз на лек автомобил (до 1.5 тона ) от района на Мюнхен или Нюрнберг, Германия до София, България – 900 лв. Свържете се с нас тук, на ЛС или: ДАРИ ТРАНС 2013 ЕООД тел. 0899-055-260 и 0878-338-337 e-mail: info@dari-trans.com Адрес: гр. София, бул. “Александър Пушкин” 47
×
×
  • Create New...