Jump to content

TestDrive

Members
  • Мнения

    7
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Ne

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

TestDrive's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Здравейте на всички. От всички тези коментари оставам с впечатлението, че разходите са едва ли не по 1.5х или 2х на дадените за градско в сайтовете. Да разбирам, че А5 3.0 ще гори минимум 11-12 градско с "нормално каране"? Нека някой с TFSI да сподели как са неща с разхода на гориво там и също така проблемите с горене на масло как стоят? Също така гледам, че ускорението 0-100 на А5 3.0 и 1.8ТFSI е 5.9 срещу 8.9? @Prophian Aз съм горе-долу подобен с твоя маршрут така че ми е наистина полезно какво споделяш. Благодаря ти!
  2. @Fitil4o Ти явно не успяваш да разбереш смисъла на въпроса ми за гумите. Аз питам тези, които карат подобни модели, като цена към качество какво е оптимално и също така да споделят опита си с различен тип гуми!
  3. @ProphianБлагодаря ти много, точно от такъв тип информации имам нужда Само за информация 3.0 Д А4 или А5 караш?
  4. @ivelin_1976 Благодаря за информацията Ivo. Единственият в последните постове, който се зачете в моите въпроси...Колеги, моля да се концентрираме върху първия пост!
  5. Хаха....не е малко Просто 330+ коня кола предимно за градско каране не ме кефи като опция. A5 3D, пак е леко множко, но е твърде голяма разликата в сравнение с 2.7 например и си заслужава. Поне за мен. Естествено всеки е свободен да има собствено мнение.
  6. Здравей, Благодаря ти за отговора. На 4-та точка леко си противоречиш "без салона и екстериора, останалото е еднакво, на А5 е по-скъпо"?? Относно S4 не ми е по вкуса тъй като търся седан или купе, а и гори твърде много. За градско каране е излишна, особено в София. Също така ме интересуват разходите на месец без да включваме каско, гуми и данък и т.н. - тоест нещата, които се плащат веднъж годишно или по-рядко.
  7. Здравейте колеги, От няколко месеца си търся кола, като изчетох всякакви възможни теми и дискусии за А4 и А5 и съм се спрял на 3.0 ТDI двигател желателно е да е 4х4, няма значение за мен дали е ръчка или автоматик, но сме дотук засега. Също така мисля да се насоча към кола от частно лице, не претендирам, че е перфектният избор, но засега така съм решил. Ако ми изскочи нещо от немското мобиле също мога да го обмисля. Искам да започна с няколко въпроса, като в последствие ще пусна информация на кои оферти съм се спрял, за да ми дадете някакво компетентно мнение доколкото е възможно от снимките и обявите. Естествено на опциите на които се спрем (2-3) ще им взема VIN-a и ще ги проверя предварително, както и ще ги мина през официален сервиз (може би на Порше, чувам добри отзиви и за Райно). След това евентуално имам и човек, който да направи и тест драйв и да си каже мнението. Но нека да караме по същество с въпросите, после ще минем към конкретни опции. Чувствайте се свободни да пуснете линкове за подходящи модели, които сте видяли по сайтовете. 1. Интересува ме, ако може някой да сподели какви пари да си предвидя за месечни разходи за моделите по-горе? (изключвайки нещата включени във втория въпрос) 2. Евентуално разходите за каско, гражданска и т.н. (естествено тука ще има лека вариация от това коя година е колата и кой модел? 3. При 17-ки джанти съм ги гледал гумите, но все пак да кажете в кой ценови диапазон да се ориентирам? Също при вас колко често ги сменяте гумите? (естествено зависи от карането, но нека да кажем че шофираме нормално като минаваме по между 10-20 хиляди километра годишно 4. Има ли разлика в цената на подръжката между 3.0 А4 и А5? 5. Според вашият опит в какъв ценови диапазон да се ориентирам за двата модела (евентуално за по-надежден, въпреки че е въпрос на късмет) тъй като амплитудите са големи. 5. Какъв друг съвет бихте ми дали вие, за нещо което се сещате, защото със сигурност съм пропуснал нещо? Благодаря ви за отделеното време!
×
×
  • Create New...