Jump to content

highspeed

Members
  • Мнения

    13
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Ауди

Персонална информация

  • Пол
    Мъж

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

highspeed's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Станах половин майстор, но успях да го оправя, ако мога с нещо да съм полезен.
  2. Здравейте, закупих си наскоро Ауди а3 2.0 ТДИ, комън рейл, 140 кс. Колата в началото нямаше никакъв проблем, но в последствие започна да влиза в авариен режим и да дава високо налягане в горивната рейка. Смених естествено регулатора и я покарах нямаше проблем, но след 30 километра отново същият проблем.. ако някой се е сблъсквал с подобно нещо, моля да помогне.
  3. Здравей колега, доколкото разбирам когато запалиш отива да гасне и ако не и подадеш газ изгасва. Моят проблем беше абсолютно същия, когато паднаха температурите под 0 градуса при паленето колата гаснеше и така 2 - 3 пъти докато стабилизира, колкото по - студено ставаше, толкова повече пъти се налагаше да запаля(стигало се е и до 4-5 пъти). При мен се оказа дросела, предполагам че и при теб ще е това и те съветвам да му обърнеш внимание. Дано да съм бил полезен Успех!
  4. Здравейте, искам да попитам знаете ли от какво може да ми пукат тонколоните? Прави ми впечатление, че не го прави постоянно, а само понякога. Аудито е 2000г. с оригинален касетофон и сд чейнджър.
  5. Определено ще е така колега, когато не излезе добра кола.. познат взе кола на 96 000 км. реални проверени в сервиз всичко, защото е обслужвана само там и накрая не може да я запали. Гледаш я всичко, но късмета е много важен, може и на 100 00 00 км. да е и пак да е по - добре от тази на 100 000 км. Дори от завод да си купят двама човека еднакви коли, вероятността едната да е по - добра от другата е много голяма.
  6. Това е ясно, а що се отнася до темпомата, като ги знам какви са добри в България с електрониката...
  7. Да твърдо съм за дизел. Само се колебаех за 1.9 или 2.0 ТДИ. Ама поне което ми казаха тука колегите всичко е късмет, дали ще е 1.9 или 2.0.. единствената екстра на която държа е темпомат, защото карам доста километри и ми трябва.
  8. Ще ходя да гледам такава кола 2.0 ТДИ, съвети на какво да наблегна при огледа. И искам да попитам на компютърна диагностика освен дюзите друго какво може да се види.
  9. Някой има ли наблюдения за коли от Белгия? Защото ми попадна от там да знам дали си заслужава или са като италиянците.
  10. Добре, а има ли разлика между 8 клапана и 16 и кой е по - добрият вариант според вас? Както и трябва ли да избягвам буква А? Чувал съм че аудита от края на 2007 вече нямат проблеми с главите и 2.0 мотора вече е доста по - добър, вярно ли е това твърдение, за да знам към какво да се насоча. Мисля да рискувам с 2.0, ако трябва и ще превиша малко бюджета...
  11. Всички мои познати (включително и майстори). Почти всеки твърди, че пука глави, че ако е 2.0 трябва да си търся 8V и буква на двигателя Б или Ц, защото А неставала. А аз наистина карам. Да знам, че няма как на 100% да карам без да правя нищо, но ако ще има проблеми с двигателя и то често.. затова и попитах във форма преди да реша окончателно към кой модел да се насоча. Няма кола която да не се разваля това ми е ясно, но поне да взема възможно най - доброто откъм двигател. А вече дали ще е "читава" времето ще покаже. Ще се радвам да чуя и положителни мнения, за да реша към кой точно модел на двигателя да се насоча.
  12. Здравейте, предстои ми да си закупувам Ауди А4 2001-2007г. за около 10000лв. Искам да попитам на кое Ауди да се спра б6 или б7. По принцип искам да си взема б7, според вас за около 10000лв. ще успея ли да си намеря нещо и другият ми въпрос е какъв двигател да бъде (търся си дизел). Защото както казват всички 2.0 мотора е.. и ме посъветваха да се насоча към 1.9 б6 или 1.9 б7. Но особено при б7 този мотор е рядкост, а б6 вече си е на доста годинка, а и не ми допада толкова. Няма значение дали аудито ще е седан или комби. Единственото нещо на което държа е темпомат, тъй като пътувам доста и ми трябва. Много ще съм ви благодарен, ако ми помогнете да осъществя този мой блян.
×
×
  • Create New...