Jump to content

miro_87_pk

Members
  • Мнения

    12
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Audi A4 B6 1.9 tdi

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

miro_87_pk's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Кажете от каде мога да взема тези планки (пластини) за зглобяване
  2. miro_87_pk

    Проблем с ABS

    Здравейте колата е А3 8л 1.8 125кс.2000г Колата има проблем който не мога да разреша сам затова търся помощ от вас колата имаше Абс блокажи при превъртане на гуми и тракшън контрол проблемите почнаха с светване на лампичката ABS Щом светне се изключваха 3 те системи щом стане по студено работеше щом се загрее времето спираше да работи на диагностика показва грешка в преден ляв датчик смених го пак не работи пак го подмених самоче взех от друга кола пак същата грешка вече незнам какво да правя.
  3. Хайде колеги за какво е тази букса черната в ляво.
  4. Здравейте колеги в колата ми е монтирана навигация RNS-D вапроса ми е следния ако си взема нова мултимедия тя е с евро букса аз и на старата ги имам но има и една която незнам за какво е имали преходни кабели за бързо връзване или се преправя нещо по кабелите ще приложа и снимка. Благодаря предварително.
  5. Колеги оправих проблема наи после оказа се казанчето цедката беше мръднала и от там проблема.
  6. Здравеи sweetlioo източвах вече маслото и цедката си беше на място няма течове от никаде освен от дупчицата на капачката когато работи колата. Кой е тоя маркуч и това клапанче какво прави
  7. Колеги проблема е следния изхвърля ми хидравлична течност през капачката на казанчето две помпи сам сменил между 1та и 2та 2седмици нямаше проблем след това същата работа според вас каде е проблема.прилагам клип какво става в казанчето при 1000 оборота.
  8. Оказа се убъркана схемата на вакума и по тънки и меки маркучи Колегата ги забеляза тия неща и я отремонтирахме сега колата е перфектна още веднъж благодаря на Sweetlioo и скорощно оздравяване.
  9. Искрени благодарности на sweetlioo велик си пич благодаря за сега колата няма ядове.
  10. Да точно така става според теб от какво е?
  11. Може ли ако го знаеш клипчето да ми го пратиш благодаря Колега ако съм убъркал гривната на геометрията колата ще забива и на 1,2,3,4 предавка а тя се ускорява само на магистрала на 4 и 5та когато оборотите се движат по бавно
  12. Колеги помагаите колата влиза в авариен режим (изключва турбото) Така всичко започна с смяната на турбото защото старото почна да изхвърля маслото закупих само средна част и си го смених почистих геометрията смених вакум маркучи около турбото по точно от клапан (нз кой)до егра до клапата за гасене на двигателя ходих до един майстор и каза че трябва да се регулира лоста от вакума до променливата геометрия регулирах го пак не го догодихме пак се регулира и така 5 пъти след четене на форума стигнах до клапан Н 75 и него смених вече нз какво е на колата.А проблема е такъв че когато карам в градско няма никакви ядове но когато стъпя на магистрала и карам и сложа 5та и започна да ускорявам до 130 от около 2200 до 2800 турбото изчезва и за да го оправя връщам ключа паля в движение и се оправят нещата а забравих да кажа че когато сам сам няма яд но когато сме 4/5 човека и малко изнанагорно проблем.
×
×
  • Create New...