Jump to content

dmarkov

Members
  • Мнения

    7
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    A3 Sportback

Персонална информация

  • Локация
    София

dmarkov's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Зависи как са оформени документите, които имаш, също така е от значение дали си подписал с дружество (фирма) или с физическото лице, защото е много възможно фирмата да е куха и дори да го осъдиш, да няма от какво да удовлетвориш вземането си. Така че първо трябва да се погледнат документите, ако договора е сключен с фирма съответно да се провери до колко е работеща на първо четене и какви са ти шансовете да се удовлетвориш при евентуално положително решение в твоя полза. адв. Ивета Радичкова от САК - тел: 0888 552 382 на посочения телефон ще ти отговоря аз - адв. сътрудник Детелин Марков - можеш да ми позвъниш, за да обсъдим каква е ситуацията с малко повече конкретика и при взаимен интерес да организираме среща и преглед на документите.
  2. @nickgaidarov Благодаря за бързият отговор! Аз премерих решетката на говорителя и идва към 15см, което е по-малко от 6.5 инча които са към 17см. Сигурен ли си за размерите? Сега говорих с два онлайн магазина продаващи говорители и като цяло не е много лесно намирането на нещо подходящо като размер/ватове/цена. Да ме напътиш към онлайн магазин (ако си пазарувал от някъде и може да има каквото ми трябва)?
  3. Здравейте колеги! Търсих във форума, но не намерих конкретна информация около смяната на говорител субуфер на A4 B6 Avant. Старият днес се предаде - има цепнатина на мембраната. Някои сменял ли е точно този говорител? Търся препоръка какъв говорител да търся за заместител - параметри, марка, от къде? В други теми срещнах доста обстойна информация около замяната на другите говорители, надявам се някои колега да ме насочи, какъв е най-подходящ, за да се доближа максимално до оригиналния звук от вградената Bose система. И съответно който е сменял да каже мнение до колко се променя звука при различни заместители? Благодаря предварително!
  4. Обратна връзка за моя случай: Да обобщя, вярвам ще е полезно на някои колега за в бъдеще. Убеждаваха ме, че проблема идва от маркуча за високо налягане и респективно клапана, които имало в него. Взех маркуч втора употреба с болта към рейката, който всъщност представлява прословутия клапан - тоест в маркуча не виждам да има клапан, а самия болт към рейката е клапан, което ме озадачава, защо никъде в темите относно хидравлика колегите сменят направо маркучи - ако проблема им е в клапана, но това е друга тема. Източих маслото от казанчето (вече го бях източвал преди няколко дни и цедката си изглеждаше на мястото) и изненада! Цедката/филтъра видимо се движеше. Опитах се да го наместя и установих, че дори като го натисна на мястото му и застане стабилно от към калника мога да пъхна плоска отвертка... Без да сменям маркуча и клапана поръчах ново оригинално казанче от колегата @Raino - достави го за по-малко от седмица от Германия, на много добра цена. Препоръчвам го за покупка на части. Смених казанчето и проблема е решен!
  5. Срещнах няколко различни отговора на моя въпрос сред темите във форума и реших да попитам тук. От седмица сме собственици на A4 B6 Avant 2003г. (AVF), но колата няма резервна гума. Четох сред темите, че трябва да е малка (т.н. патерица), но срещах и обяви за стандартна гума 195/205-15/16'', а под кората в багажника има една стиропорена отливка, в която явно се подреждат крик, ключове, може би пожарогасител и други. Ако се сложи голяма гума, това явно трябва да се махне, но като гледам и при малка гума (патерица) пак ми се вижда, че трябва да се махне. Бихте ли споделили вие какви резервни гуми имате и дали имате/остава въпросната стиропорена отливка - също би ми било интересно някоя снимка, какво точно е било подредено на нея, когато е била излязла от завода. Благодаря!
  6. Ново казанче ли купи или втора употреба? Ако си купил ново от къде и ориентировъчна цена?
  7. Да повдигна темата, защото е останала без отговор, а в момента се интересувам, как се разбира, че е разместен филтъра/цедката. Осезаемо ще се клати или? При натискане надолу предполагам ще си отиде на мястото? Натисках я и ми се струва на мястото, но как да съм сигурен?
×
×
  • Create New...