Jump to content

funkster_panda

Members
  • Мнения

    13
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    2005 A6 3.0TDI

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

funkster_panda's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Колеги, Можете ли да споделите мнение за този двигател? Какви са известните проблеми, за какво да се внимава при покупка, колко е скъпа подръжката сравнение с Ауди А6 3.0TDI например? Сравнявам частите с например Ауди А6 3.0TDI и в много от тях почти не намирам разлика в цените (дискове, накладки, амортисьори и други). Всяко мнение е добре дошло. Благодаря ви!
  2. Парите в рамките на разумното разбира се тоест, под Порше София. Изглежда добре, ще ги пробвам много благодаря! Колеги, други конкретни предложения?
  3. Преди да отворя тази тема прегледах темите "препоръчани сервизи" и "къде да не ходим". Темите са хубави но постовете са стари особенно в "препоръчани сервизи". Трябва ми сервиз/майстор в София като цяло не за нещо специфично но ако трябва да дам няколко неща за: дюзи двигател ангренажна верига авто трансмисия турбо помпа на комън рейл окачване електроника Интересувам се от сервиз/майстор който: спазва срокове коректен и отзивчив изпълнява зададената работа качествено и акуратно Разбирам че не е толкова лесно да се намери но всички менения за добре дошли. Много благодаря!
×
×
  • Create New...