Jump to content

xffx

Members
  • Мнения

    9
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    A4 B5 1.9tdI

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

xffx's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. xffx

    VAG-COM

    Давай или ще ми е по-лесно да си взема кабел + софтуер за 50-60 лева от китай ?
  2. xffx

    VAG-COM

    Колеги някой случайно да може да ми даде линк за сваляне на читав ваг-ком 17.8 с крак/кейген и инструкция за инсталация, щя бъда безкрайно благодарен !
  3. Колеги търся читав рекаро или кожен салон за Ауди а2 с ел. надуване.
  4. Купувам държача за гърне/тръба който се захваща за скоростната кутия.Като този от снимката. Благодаря предварително !!!
  5. Колеги от скоро се сдобих с ауди а4 б5 фейслифт и имам следния проблем. При всяко палене на колата се чува еднократно изпищяване + надпис "passenger airbag off" на плафона който след секунда изчезва. Въпросът ми е това нормално ли е защото при четене с VagCom не изкарва грешки, след всичките теми които намерих по въпроса при софтуерно изключване този надпис стои постоянно както и при изключване с ключ от ключалката в жабката(появява се също и символа на таблото)... съответно при физическо и софтуерно включване продължава да си излиза при всяко палене. Извинявам се предварително ако някой е предложил решение в друга тема, но просто не съм я намерил. Благодаря предварително!
  6. Здравейте колеги, продавам Ауди А4 1995г. 2.8 AAH Quattro , по колата са сменени ангренажен ремък(Dayco) + ролки(INA), пистов ремък(Continental) + ролки(Ina), термостат(Behr), свещи(Denso иридиумни)+кабели(Tesla), антифриз G12, ревизирани генератор и компресор на климатроника, всички филтри, масла на двигателя , раздатката, скоростната курия и диференциалите, цялото окачване(всички накрайници и носачи на предницата и задницата), предни пружини(KYB) + амортисьор(KYB), предни дискове(Zimmermann)+накладки(Bosch), задни дискове(Zimmermann)+накладки(Textar), нови радиатори на парното и водния, чисто нова газова уредба,4 чисто нови зимни гуми(не са тези от снимките). Двигателят,Quattro-то,климатроника и всичко останало работи отлично. Колата има външни забележки нормални за годините си, интериорът е в добро състояние. Възможен е бартер! Цена 4200лв. (без cd-то) с възможен лек коментар! Телефон за връзка: 0988964304
  7. Колеги имам проблем с паленето на Ауди A4 B5 2.8AAH 1995г , докато времето е топло нямам никакъв проблем с паленето, но когато температурите паднат се появява проблема. Слагам ключа завъртам на контакт и почва да ми мига лампичката на имобилайзера, ако опитам да паля само върти дори и не препалва, някой път на второто завъртане на ключа може да си запали. но някой път ми се налага да връщам ключа по 5-6 пъти докато спре да мига тази лампичка и да запаля. Другото което е че ми се е случвало ако вкарам много бързо ключа и завъртя без да гледам дали ще светне лампа или не колата пали и се движи но лампичката на имобилайзера си мига, спирам гася колата паля а тя продължава да си мига.... все едно се е бъгнала и може би след 3-4 паленета и гасенета спира да мига. Също така забелязах че на малкото дисплейче за външната температура често когато не иска да пали пише примерно 60градуса при положение че вънка е 5, но след като си запаля си показва реалните градуси. Извинявам се предварително но търсих тема с проблеми дори подобни на моите но не открих.Ако някой се е сблъсквал с подобен проблем ще се радвам да сподели.
  8. Купувам джанти 5x112 15-ки в добро състояние от този модел:
×
×
  • Create New...