Jump to content

Leooon

Members
  • Мнения

    21
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Audi A4 B8 Avant 2.0

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

Leooon's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Leooon

    Увиснал таван

    Здравейте, и аз имам същия проблем от 1 година съвсем леко се е отлепил от към централната лампа в салона. Предполагам ще продължава отлепянето Audi A4 B8 Sline тавана ми е черен. Обмислям с някаква спринцовка и лепило да инжектирам и да го залепя. Някой има ли мнение по идеята ми дали е глупава или може и да се получи нещо споучливо 😀
  2. Ако не става трябва да смениш цялата конзола, 40 лева е с копчетата. Смяната е лесна, една букса е връзката.
  3. Благодаря за мнението, ще пиша като оправя проблема.
  4. Какво може да чука така по двигателя? Като превключвам P,N,R,D,S на място шума се променя има си го но става по слаб.
  5. Здравейте, имам въпрос. И аз съм с мултитроник ауди б8 2009 143кс. Превключва и тръгва перфектно, но има едно тракане и чукане като е на място, без значение дали е на P,D,S или N. В момента в който подам газ чукането изчезва и кутията си работи и превключва перфектно. Така е вече 1 година и имам изминати 20 000 км. Предполагам е маховик за смяна.
  6. Моята загрява вече нормално като оправих кръговете. Но светна DPF и го махнах и него. Ако този клапан е обърнат и колата не загрява никога няма да ви отчете, че DPF ви е запушен. Това е автоджамбазки трик!
  7. Не, спазвай пропорцията. Все пак това е химия!
  8. Тъй като масово от колегите предпочитат дизел реших да направя тази тема как двигателя да Ви е чист, да спре да пуши и да не ви се запушва DPF филтъра при по новоото поколение автомобили. Карам 3 дизела вече 1 годна с добавка на BARDAHL, BDC. Добавката едновременно извършва няколко дейности. Подобрява дизеловото гориво, почиства цялата горивна система без да вреди или влияе по някакъв начин на катализаторите или DPF филтъра. 0,5л до 1л спада разхода на гориво. Добавката е 1 литър, лятната пропорцията е 1 мл. на 1 литър дизел, което е за 1 000 литра дизел (1 Тон). През зимата пропорцията е 2мл. на 1 литър за да не замръзва дизела. За да изчистите горивната система не е нужно да ходите на водородно почистване, то отделя нагарите на големи парчета и може да повредите други здрави компоненти като турбото най - често срещано. Ако двигателя е по нов и нама образувани големи нагарие е ОК, но за автомобилите над 7 - 8 години препоръчвам. Bardahl - Injector Cleaner 6 in 1 Добавката се изсипва в почти празен резервоар и след това се долива 20 литра дизел или бензин според двигателя. След това излизате да шофирате на дълго докато изгорите 20-те литра. Ще усетите разликата в работата на двигателя и разхода на гориво след първото зареждане. От тази добавка има за бензинов двигател и дизелов!
  9. Ами или трябва да работи на място, че да загрее или трябва да я потормозя. Загрява 90 и като започна да карам нормално пада стрелката от 90. Ако пусна парното до 3 4 мин пада на 50 градуса. Ще сменям и клапата.
  10. Здравейте, днес смених въпросния втори термостат. Първият е чисто нов. Остана клапата да сменя. Някой знае ли от къде мога да я поръчам?
  11. Здравей, от Плевен съм и моята b8 има същия проблем. Само на предна дясна врата.
  12. Търся, за сега само в Германия намирам. Трябва да е BPW Code.
  13. Имаше но го махнах преди няколко месеца защото беше запушен.
  14. И ето проблема... Двигатела е тотал щета, бутала, глава, блок, и само 2 дюзи работят нормално. 2.0 TDI 140 ps 2004 - 2008 НИКОГА!!!
×
×
  • Create New...