Jump to content

Furious Audi

Members
  • Мнения

    9
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Audi B6 B5 B4 B3

Последни посетители

441 профилни разглеждания

Furious Audi's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Монтирани са, благодаря на колегите за помощта. Единствено имах проблеми с малката лайсна на багажника понеже при мен няма щипки за нея а отлята гума около прозореца, след изрязване, напасване и залепване, всичко стана идеално. С другите детайли не съм имал проблеми. Още веднъж благодря много ! Темата е за триене
  2. Корите на вратите не се ли свалят, че да се закачат новите лайсни, до колкото забелязах имат дупки за щипки, (сегашните ми) нямат такива и да наистина свалят се лесно тези на вратите. Благодаря, полезно е да знам, че не е залепена черната лента.
  3. След отварянето на вратат за да видя къде е закачена лайсната, установих, че има пластмаса, която вероятно покрива нитовете но ми се вижда залепена. Надявам се нчкой който го е правил това вече да сподели мнение, как е направил процедурата без да счупе елементите. Друго което забелязах, май се налага да се свалят всички кори за да бъдат монтирани ласните на вратите.
  4. До колкото виждам на новите, основната лайсна над вратите, в началото отзад е на щипки, после има дупки по нея, всякаш е била нитована, за тези на вратите предполагам няма да имам трудности, основната ме тревожи
  5. Здравейте, от известно време карам Ауди А4 Б6 авант и много им се вгледах на лайсните около вратите, моите не са хромирани. След кратко търсене се сдобих с пълния пакет хромирани лайсни, та питанката ми е: Някой правил ли го е този филм, трудно ли се свалят старите, има ли някакви тънкости и тн..?
  6. При мен светна същия знак, след смяна или зареждане на акумулатора се махна.
  7. Браво колеги за темата !!! Абсолютно същия проблем се появи и при мен, след смяна на ключа, всичко е точно. Благодаря ви !
  8. Furious Audi

    Заден мост

    Колега, какво стана ? Направи ли танка
×
×
  • Create New...