Jump to content

Yassst

Members
  • Мнения

    91
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    A5 SB 3.0tdi quattro

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

Yassst's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Колега, не искам да се заяждам, но май бая марж си оставил за пазарлък. Без дори да знам дали тази Канадка е внесена с някакъв удар или е била здрава (първото ми звучи по-вероятно) ще ти кажа, че една адски бърза проверка показва, че за тия пари колата трябва да е на не повече от 100к км. Може би 1 чифт гуми с джанти. Но все пак разликата е 100 000км.
  2. Може би банално, но бих ти препоръчал да прегледаш форума. Има информация за абсолютно всички двигатели, а и този диапазон от 2006 до 2013 е прекалено голям, за да се обсъжда нещо конкретно.
  3. аутсорснати са s tronic-ите в Китай. Нормално.
  4. Във форума вече има проплакали от последното поколение s-tronic и то всичките с един проблем, който си е фабричен как и да го гледаме. Та май най-здравия с-троник е този от второ поколение или версия 1.5 ако не се лъжа, а не този. Тамън го бяха направили надежден и айде пак са се осрали. Последното поколение май е и Made In China, което е скандално за един от най важните компоненти.
  5. Отключваш колата и при отваряне на вратата започва този шум за няколко секунди. Това е помпата, която се намира в резервоара (да ме поправят колегите ако греша). Нормално е да се чува леко, ако се засили и почне да ти прави впечатление е добре да се смени. Аз взех OEM, а си мисля, че алтернативна няма така или иначе, но и да има по-добре не слагай ако в някакъв момент се наложи.
  6. Аз залагам на челен или е била наводнявана като на 47000лв печалбата за вкарали я я е поне 7-10к.
  7. ако виенето се увеличи смени помпата. При мен много се увеличи и се наложи да я сменя. Не е правила проблем, но вече беше много шумна и явно има някакво износване.
  8. https://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?act=4&adv=21586517007356121&slink=i28q4p Гледах я, карах я. Всичко ок. Вози добре. Набира добре. Изрежда добре бавно нагоре и по същия начин надолу. При кикдаун също. Историята на автомобила. Внесена от Канада. Снимките от търга подкрепяха думите на хората от автокъщата, че колата е била залята с вода до праговете и съответно тотализирана от застрахователя. Да кажем, че е вярно с едно на ум. Външно почти без забележки беше. Вътре се виждаха влажните килими, а салона беше в много добро състояние. При внасянето и тук е закарана в Ауди за проверка (прикачена). Намират неработещ модул на шофьорската седалка намиращ се под килима - сменен. И други дребни неща, които не са драма. Не са открити течове на масло. Всички (поне тези от София) знаят автокъщата. Отидох там и през мой много близък, който ми направи контакта с единия от собствениците. Всякакви мнения относно заслужава ли си, а също и евентуалния риск са добре дошли, а също така и разликата с поддръжката на този автомобил сравнена с a5 3.0tdi 245кс както и някакви драми ако има, тъй като не намирам много информация за такива автомобили, а изчетох всичко тук. Виждам, че e supercharged v6. Тоест двигателя е с чарджър или има и турбина (не съм наясно точно с това). Моите предположения са , че градско под 15 едва ли може да се докара, което може би е ок.
  9. @srmf430 3.0tdi има от Щатите (да, от Щатите) 240кс. и 8 степенен типтроник от ZF. Виждал съм го в а7 от 2015-2016.
  10. https://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?act=4&adv=11579067314207843&slink=hhb5t8 Какво ви е мнението? От доста време я гледам и от доста време е обявата, но цената пада и се доближава до моя бюджет.
  11. По - вероятно е Дброс да са прави и да има повече резон в техните думи. Порше имат сценарии, по който действат. Това не значи, че те лъжат. Просто така е процеса при тях. Аз ходя в един сервиз при човек, който не ми е познат или близък, не работи евтино, няма касови бележки и т н, но работи качествено и се намира на ботевградско шосе в София. Ако те интересува ми пусни едно лично и ще ти дам контакт.
  12. маховика е извън кутията
×
×
  • Create New...