Jump to content

icodalev

Members
  • Мнения

    23
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    audi

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

icodalev's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Значи точна цифра на ремонта не казаха, но със сигурност трябвало да се погледнат и други неща нз си какво. Както и да е колата е продадена на човек, на когото му се занимава. Здраве да е случва се.
  2. Мда, счупени пакети на 5 и 6 предавка, което води до основен ремонт на кутията на стойност над 3000лв. За съжаление се случва.
  3. Утре съм в мид авто да видим какво се случва. Гледах като евентуален вариант друга кутия. Монтира се в бмв ауди и ваг групата. Чудя се дали има разлика в захващането на кутиите в различните модели или не, понеже от а6 може би доста трудно ще намеря кутия.
  4. Здравейте! Имам следния проблем. По време на движение на магистралата с около 160 колата изключи от скорост. Веднага спрях и изгасих и запалих отново. След това продължих без проблем. Няма разлика в работата на кутията. Колата е 4.2 335 к.с.
  5. Здравейте, бих искал да помоля за помощ относно тапата, намираща се в предния подкалник на А6цата, която крие кабелите на фара. Не мога да открия такъв елемент, нито по каталожен номер, нито по име. Ако някой може да даде акъл откъде да намеря такова нещо ще съм благодарен.
  6. Мога да споделя с опит, но на бмв. Рециклирането на торка е около 600лв. След това ново масло и всичко е точно. Има вероятност и да не е само торка, но това се установява на диагностиката. Чувал съм добри отзиви за филиалът на варненския сервиз в София. Нов торк вероятно ще е сериозна сума, за която може напълно да се рециклира сегашната кутия.
  7. За съжаление джантите не се продават, тъй като ги взех за зимните гуми на колата а вредщайна беше на тях. За съжаление джантите не се продават, тъй като ги взех за зимните гуми на колата а вредщайна беше на тях.
  8. Благодаря за отговора, а това означава ли, че няма разлика между бензин и дизел, заради тръбите?
  9. Здравейте, пиша относно един въпрос, свързан със задната броня на 4ф седан и по-точно добавката, която се намира между тръбите. Има ли значение за седан и комби и бензин и дизел. Колата е 2006 г. без с-лайн. Предварително благодаря!
  10. icodalev

    Размер на гуми

    Мисля , че за постонно движение това е предпоставка за счупване на куатрото или ако не счупване то поне износване
  11. Благодаря ти, в момента съм с мотул 5w40 което е за vw по спецификация. Просто се зачудих дали не съм го объркал.
  12. Колеги един бърз въпрос, каква е точно спецификацията и вискозитетът на маслото за 4.2, 335 коня?
×
×
  • Create New...