Jump to content

B.Stoilov

Members
  • Мнения

    21
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

1 Последовател

Друго

  • Kaра
    А4 В7

Персонална информация

  • Локация
    София

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

B.Stoilov's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Здравейте, продавам 2 комплекта чисто нови летни гуми Falken Ziex ZE310 в размер 225/45R17. Всички гуми са с DOT от 2019г. Не са били монтирани на автомобил. Още са с лепенките. Намират се в София. Цената е за комплект - 430лв. Повече инфо в обявата и на тел: ЛИНК 0882535351
  2. Останаха само гумите, крайна цена за форума - 140лв.
  3. Продавам 17 цола 5х112 джанти за Ауди с капачки, свалени от А4 В7, с нормални за годините си следи от употреба. Прави, нямат криво и заварявано. В снимките са параметрите им. Продават се в комплект с летни гуми 225/45R17 Hankook Ventus Prime 2, с DOT 0714. Гумите имат около 5.5мм грайфер. Равномерно износени, без балони и лепенки. Комплектът е балансиран и готов за монтиране. Цената за комплекта - 450лв. Само джанти - 360лв. Само гуми - 140лв. ЦЕНИТЕ СА КРАЙНИ! Пращам с Еконт за цяла България. Бартери не ме интересуват. Комплектът се намира в София. 0882535351 /предпочитам по вайбър да е комуникацията/
  4. Здравейте, имам следния проблем при Ауди А4 Б7 2.0 TDi Мултитроник: Сутрин пали перфектно. Когато я загася, независимо какво разстояние съм минал, при последващо палене, веднага или след някакъв период от време, когато запали се разтриса цялата и издава звук от към двигателя, като на удар на ламарина. По време на шофиране, при потегляне и при спиране леко притриса/придърпва. Не винаги се случва. Понякога пали без този проблем дори след дълго шофиране. Казаха ми, че може да е маховик или стартер. Кутията е сменена и обслужена. Проблемът го има и от преди тази смяна. Някой може ли да ме насочи по-конкретно? Изобщо стартера има ли нещо общо с това притрисане на двигателя при палене?
  5. Нямам никакък кабел или софтуер :/
  6. Благодаря ти колега, ще търся решение за лампичката. Относно пръскалките - ти имаш ли възможност да помогнеш, за да заработят?
  7. Имах същият проблем, като в началото беше само при потегляне и скорост до около 40км/час при подаване на газ. В последствие започна да се случва и при спиране на автомобила пак горе-долу от тази скорост до покой. Аз също си помислих, че трябва да се смени маслото на мултитроника. За съжаление обаче се оказа друго, като отидох при едно момче в Казичене/София, с който решихме да отвори кутията. В последствие се оказа, че това притрисане " все едно две железа се допират" се оказа от веригата на кутията, която е започнала да дълбае единия от 2та конуса. Всъщност веригата направо си беше направила "гнездо" в този конус. На местата, в които веригата опираше в него, беше и посиняла. Оказа се, че такъв конус втора ръка трудно се намира читав, според майстора. Някъде около 1400-1500лв бил нов (те са 2). Извадих късмет, тъй като той ми намери същата кутия от тотализирана А6ца, която беше обслужена от него и със сменени конуси и верига 7000км преди въпросното събитие. Та новата кутия + труда по смяна на едната с другата кутия, ми излезе 1400 лв. (1000лв кутията + новото масло, 400лв за труд ми взе) Имам останал един конус от старата ми кутия, който е в добро състояние и не е засегнат от веригата. Ако на някой недей си Боже му се наложи, може да договорим цена. Пишете ми на ЛС. Успех! P.S - не се бавете с ходене при майстор, тъй като колкото повече се кара, толкова по-зле може да стане.
  8. Здравейте, Колата е Ауди А4 Б7 2007г. ще съм благодарен, ако някой може да ми отговори на следните 2 въпроса: - Не ми светва на лампичката на таблото за вкл. светлини (заградената от прикачената снимка), фаровете са ксенонови със сензор за светлини, някой може ли да ме насочи защо? - Фаровете са с пръскалки, те също не работят. Къде да търся проблема? Казах ми, че Има вариант тази функция да е изключена компютърно?
  9. Здравейте, някой слагал ли е AUX и USB вход на тази система, за да ги използва за музика през телефон или флашка? Има ли как де се инсталират?
  10. До края на месец юни - 600лв. крайна цена
  11. Продавам комплект 4 гуми Michelin PilotSport4 в размер 225/40ZR18 92Y. И 4те гуми са с DOT 0216. Смея да твърдя, че са нови, тъй като гумите не са били монтирани никога на джанти/автомобил. Продавам ги, защото продадох автомобила, за който ги бях закупил. Не се интересувам от бартери. Изпращам за цяла България по Еконт, с преглед и отстъпка. Гумите се намират в София. За инфо на ЛС или 0882 53 53 51
  12. Продавам джанти S-Line 17” 5x112 с капачки. Не са криви и нямат заварявано. Имат забележки,които се виждат на снимките. Може да се продадат и с летни гуми Hankook Ventus V12 Evo2 235/45ZR17, DOT 14та година с доста грайфер. Цена за комплекта - 500лв Само джантите - 360лв Само гумите - 200лв Намират се в София. Тел 882535351 или ЛС
  13. Здравейте, отскоро съм собственик на А4 Б7, питането ми е следното: каква е процедурата, за да сменя настоящата навигация с по-голяма и цветна (коя е тя?)? От кой модел да търся такава? Прилагам снимка на централната конзола, каквато е и при мен. Също така, как стоят нещата с настоящата ми навигация, има ли нови карти за Европа, ако се инсталират такива изобщо?
  14. Здравейте, от скоро съм собственик на Ауди А4 В7 Avant. Тъй като преди това съм карал друга марка дълги години, пиша тук за съвети и помощ. Търся да закупя някои неща за колата: - пластмасовия капак около халогените (ограденият на снимката) - спойлер за 5тата врата (като този на снимката) - датчик, ляв,(нивомер или както се казва) за нивото на биксеноновите фарове, който се намира на носача. Знам, че сайтовете са пълни с коли за части, но просто нямам физическото време да звъня и обикалям. Та пиша тук, ако може някой да помогне по-бързо да стане. Също така искам да попитам, каква е процедурата, за да сменя настоящата навигация с по-голяма и цветна (коя е тя?)? От кой модел да търся такава? Прилагам снимка на централната конзола, каквато е и при мен.
×
×
  • Create New...