Jump to content

032

Members
  • Мнения

    6
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Ауди 1.6 2001г. Бенз

Персонална информация

  • Локация
    Plovdiv

032's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Здравейте, карам Ауди А3 1.6 2001г. бензин. Напоследък се появи прекъсване при палене на студен двигател, същото нещо го прави и при тръгване от място или на ниски обороти. Ако не изфорсирам преди тръгване, колата почва да прекъсва и да се тресе. Някакви предположения, каква може да е причината ? Благодаря.
  2. Сега се връщам от сервиза. Като им казах, че ще я карам другаде и колата изведнъж се е оправила. Било запушен маркуч, който го отпушили.
  3. Да, днес ще я закарам при познат да я погледне. Ще пиша, какво е станало.
  4. Здравейте, имам следния проблем след смяна на термостат. Ще започна отначало за да е по ясно всичко. При спряна работеща кола ми се спука пластмасата/съединението (не знам как точно се казва ) в което се свързват всички маркучи и влиза в двигатела. След свалянето му се оказа, че термостата се е пръснал, а от там е избило и това съединение. Смениха ми термостата и съединението, качихме всичко но колата не иска да се обезвъздуши. Парното духа студено, градусите не минават над 90. Казаха ми водна помпа, свалихме я но при нея всичко е наред. Сега ми казха, че щом е наред тя, значи е гарнитура на двигателя от там бил целия проблем. Имам съмнения, че се опитват да ме изкъпят, моля за съвети. Възможно ли е да не обезвъздушават както трябва или да не са направили термостата. Благодаря.
  5. Да, много е кофти, защото сменяш неща, които не са за смяна. Иначе ако някой е имал подобен проблем да сподели.
  6. Здравейте колеги, карам Ауди А3, 1.6, 2001г. бензин (няма газ). От скоро се появи следния проблем - светна чек лампата на двигателя. Закачих я да прочета грешките и показа, датчик разпределителен вал, температурен датчик. Колата работи и върви нормално не влиза в авариен режим и тн. Отидох да проверя датчика на РВ и ми казаха, че дава импулси и работи. Чек-а 2-3 дена свети, след това 2-3 дена гасне. Въпроса ми е имате ли идея, какво може да е понеже знам от случаи на познати, че при грешка датчик РВ се оказва, че той работи, а проблема е другаде. Идеята ми е ако мога да разбера, преди да се набутам за датчик. Благодаря предварително.
×
×
  • Create New...