Jump to content

viesko

Members
  • Мнения

    74
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Audi A6

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

viesko's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. А момент. Не знам как пипа км-те. При мен те са тези на които купих новия. Той беше втора ръка и каквото показва е това. Мишо каза, че км не може да смени на въора ръка- само на чисто нов може да се нагласи. Предполагам, че може напред само, а не назад.
  2. Най-важното е да ти кажат точно кой модел да вземеш- мен Мишо ми каза сериен номер и така търсих в ebay. Нямам грешки, но го регистрира в системата на Ауди, иначе е кодирано и просто няма да тръгне.
  3. Говорим за различни неща. Сз имам предвид ФИС екрана, не този на навигацията Как по-точно правиш MIRROR?
  4. Освен екрана ти трябва оптичен кабел (ако не ти трябва навигацията можеби и без него може) и задължително разкодиране в Ауди или някой с акаунт в Аиди ( при чисто нова екран не ти трябва). Какъв mirror визираш?
  5. viesko

    S tronic

    Аз го смених при Мишо заедно с оправяме на Мехатроник и скоростна кутия, така че не знам смао той колко е. Но колегите тука ще ти кажат къде Мишо е в София 3-4 само за съединител ми се вижда много. Мен всичко ми излезе под 5. Нещо не ми излиза сметката
  6. viesko

    S tronic

    Здравей, Аз имах точно този проблем. При включване на Д отнемаше 3-4 секунди и след това много рязко тръгване. Също и от място тръгваше с ряз. Оказа се съединителя.
  7. viesko

    S tronic

    Това не знам как е възможно, освен ако не караш на дълъг път на 7ма с 90 км в час...не знам другите колеги ама аз с 200 коня нв падам под 8-9
  8. 60 лева ми взеха в Порше София за препрограмиране на един ключ Но може да отнеме повече време
  9. Както вече е казано и доказано многократно, за С Троника се ходи при Мишо. Успех
  10. Благодаря предварително
  11. Колеги, Някой знае ли какъв е този датчик (или каквото е ) в предната решетка?
  12. Е добре де, ти си с RMC, как имаш ДАБ?
  13. Идеята беше за устройство което не изисква телефон и стрийминг. То иначе не липсва музика. Имам и BT и изходи
  14. Ъпдейт: оригинален ретрофит е смяна на нави (отпада). Идеята ми беле са plug and play устройства с кажел към аудио входа. Но те искат антена...няма да окабелявам като в опел корса....благодаря все пак. ПП живея в Германия, тука има доста читави ДАБ станции и е удобно
×
×
  • Create New...