Jump to content

Famozno7

Members
  • Мнения

    12
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Q

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

Famozno7's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Famozno7

    Проблем с LED светлина

    Здравейте, аз отстраних проблема като свалих модула и смених диодчето , не ми излезе никакви пари , само някакви стотинки, телевизионен техник ми го смени.
  2. Famozno7

    Проблем с LED светлина

    Здравейте , ако може да ми дадете координати с човек , който може да ми помогне с отстраняването на същия проблем .
  3. Famozno7

    Q5 2.0 tfsi лека вибрация?

    Здравей колега , разреши ли проблема с вибрациите ?
  4. Famozno7

    S tronic заден ход

    Здравейте , когато изкарвам колата от нас я изкарвам на заден ход и ми тресе леко и изписва грешка за кутията . Гася я ,паля и няма проблем , карам си цял ден като е загряла добре и съм я покарал нямам никакъв проблем на заден ход , единствено сутрин или като е студена . Това нормално ли е ?
  5. @Raino правите ли при вас ремонта и колко е цената ?
  6. Естествено , ще я закарам на диагностика в Порше и за сервизната история знам че е по ВИН и там ще могат ли да я проверят ?
  7. @fifipaldi твоята А5 с каква скоростна кутия ? Защото досега не съм притежавал автомобил с автоматична и не знам как стоят нещата с тази 7 степенна .
  8. За белият цвят защо да се избягва. И относно 7 степенната автоматична скоростна кутия , създава ли проблеми или се води здрава. Мисля да отида да видя черната тази седмица.
  9. https://www.cars.bg/offer/c2695395 това е другата , която ми грабна страшно много окото , но странно как някой вече не я взел , изглежда много добре и бих искал да чуя и вас.
  10. Да изчетох всичко , което има за а5 бензинов 2.0 . Относно тази , какво мислите ?
  11. Здравейте , тъй като съм се насочил към Ауди , бих искал да споделите мнението си относно тази : https://www.cars.bg/offer/c2649203 Както и относно този проблем с маслото , каква е цената за оправянето му и дали всяка , която не е преминала акцията трябва да премине през този ремонт ? Благодаря !
×
×
  • Create New...