Jump to content

tisho9620

Members
  • Мнения

    32
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Audi A3 8P

Персонална информация

  • Локация
    Sofia

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

tisho9620's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Здравейте колеги, търся A6, A7, мотор само 3.0 TDI или 3.0 TFSI, години до 2015.
  2. Колега, не се излагай. Тунинг фирмите използват софтуер, който е направен от други 'ПИСАЧИ'...
  3. Сменена дроселова клапа и всичко е наред, дано е от помощ на някого.
  4. Колата е оставена в сервиз, ще пиша, когато разбера какво е.
  5. Ако е той, ще го покаже ли, като бъде закачена на диагностика?
  6. Не, маслото е ок, също и антифриза, сега ги прегледах.
  7. Здравейте, карах колата на обяд, всичко беше наред, запалих вечерта и вече отказваше да вдигне повече от 1800-2000 оборота, някакво чувство на давене. Пуши много, започва с пушене на черно и минава в бяло, но найстина много. Покарах я малко и като загря на 90 градуса, започна да вдига до към 2500 оборота, но до там, и отново силно пушене. Турбото според мен не надува, ако може някакви мнения и ако може ориентир за майстор в София? Колата е с мотор 1.9 105 ks
  8. Здравейте, от известно време се чува едно свистене, като от завихряне на вятър около шофьорското място. Гледах всички опълтнения, няма проблем с тях. Вчера търсих и във uk форум на ауди, имаше предложение, че може да е от странично огледало. Пробвах го днес и найстина е така. Затворих ги и карах, никакъв шум, отворих ги в движение и шума започна. Някой знае ли какво го причинява? Между другото, вратата е отваряна, за да се оправи машинката на стъклото.
  9. И на мен ми се случва, само при пуснато парно, така си е нормално или си го решил проблема?
  10. tisho9620

    Въпрос

    Шанса човек с идея как да помогне да не ти отвори темата с такова заглавие е доста по-голяма, от колкото, човек без идея да я отвори, и да не ти помогне с нищо. О.Т: Използвал съм услугите на авто тапицер в София, ако искаш кординати, пиши лс.
  11. tisho9620

    Грешен мигач

    Здравейте колеги, днес видях, че при подаване на ляв мигач, отзад и отпред свети ок, при спиране на левия и пускане на десен, продължава да свети левия. Ако пусна аварийни и след това пусна десен мигач, тогава десния работи ок. Имате ли някакви идеи? Забравих да спомена, че спря да го прави и опитвах доста варианти и от час насам не го прави вече.
  12. Здравейте, търся да закупя КОЖЕН салон за Audi A3 8P след 2003 година. Предпочитам бежов, но съм склонен да купя и друг цвят. Пишете на лично да ви дам телефон за контантки, мерси!
  13. https://oglednakola.com/cena-za-sadeystvie-predi-pokupka-na-kola/ Видях наскоро тези хора препоръчани от друг потребил във форума, помисли да се възползваш от услугите им, или на други като тях. А, ако продавача не се съгласява да я закараш в сервиз, значи нещо не е наред и търсиш друга, коли бол! Както се вижда е даже и с транзитни, не би трябвало да има проблем, още повече, че повечето автокъщи могат да ти издават техни "транзитни номера" които се ползват за няколко часа или до някакви км мисля, че бяха.
  14. Ами, аз съм от хората които като не разбират, питат. Отидох в сервиз и се консултирах какво да гледам при покупка. Като огледах една а3ка, докато колата работеше и извадих щеката, буквално пръскаше масло, като усилваше струята и ме пръсна по лицето. Няма как това да е нормално, определено бих го определил като "издухал мотор". Но нали, след един основен ремонт всичко се оправя?
×
×
  • Create New...