Jump to content

vladi5ev

Members
  • Мнения

    34
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    AUDI A4

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

vladi5ev's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Мерси за съвета колега! А на какви км ги сменяш? Аз сменям както е дадено в сервизната книга. Но чувам коментари да се сменя на 50-60 хил. км.
  2. Да, моя е грешката. Усетих късно че написах верига а не ремък. Но все пак ме интересува кой ремък слагат фабрично в АУДИ.
  3. Здравейте! Колата е А4 Б7 2.0 дизел, 170к.с. помпадюза. Може ли някой да ми каже каква е оригиналната верига какъв е оригиналния ангренажен ремък? Предстои ми смяна и бих желал де е като фабричния. Благодаря предварително!
  4. Здравейте, смених гумите( нито един от двата комплекта не са нископрофилни) и като че ли проблема се реши. Имам все още едно усещане че мнооого леко претриса към 140км/ч по магистралата, но .... и колата не е нова и магистралана си е зле. Мисля да се задоволя с резултата но има още какво да се желае и от колата.
  5. Още не съм я пробвал с другите джанти и гуми. Но като я изключа от скорост пак тресе. Спира само като излезеш от диапазона 120-150
  6. Здрасти колега! Амортисьорите са тествани, не са нови но не трябва да е проблема в тях. Смених гумаджията и се оказа че гумите не са ОК. След като ги балансираха малко по-късно започва да тресе, но са малко стари и деформирани. Сега ще пробвам с баланс на друг комплект гуми който имам. Нека изключа гумите, ако не са те причината. Не ми се иска да избързвам със смяна на това-онова докато се реши проблема. Иначе един майстор ме съветва смяна на карета, друг амортисьори...... Ще пробвам с др. гуми и ще пиша.
  7. Здравейте! Имам питане относно проблем с моята кола А4 Б7 2.0 тди. На висока скорост ми тресе цялата кола като започва от около 120км/ч. Над около 150км/ч изчезва. Смених джантите с гумите и няма промяна. Някой ако се е сблъсквал с подобен проблем нека сподели.
  8. vladi5ev

    Дюза-помпа 1.9TDI AWX

    Здр. колеги, мога ли по някакъв начин в интернет да проверя точно кои 3 дюзи са сменени в AUDI? Понеже горе споменатите са с код завършващ на TX, а тази която свалихме завършва на Т. И се чудя дали не е тази която е сменена във VW....?
  9. vladi5ev

    Дюза-помпа 1.9TDI AWX

    Това е от акцията, трабва да са Сименс.
  10. vladi5ev

    Дюза-помпа 1.9TDI AWX

    А на мен същите ми казаха че моите не ги ремонтират, затова се интересувам има ли други сервизи, понеже не намирам.
  11. Да 1100-1200 са новите. Първият път когато се обади дюза колата изгасна и не запали, затова я смениха във VW, и беше скъпичко. Когато се обади втора дюза пак така и тогава ги подмениха безплатно другите 3 в AUDI. Знам че ги има рециклирани в Германия.
  12. vladi5ev

    Дюза-помпа 1.9TDI AWX

    С помпадюзи съм и едната ми дава че работи извън диапазон, надхвърлен лимит на клапана. Затова се интересувам къде го правят това?
  13. vladi5ev

    Дюза-помпа 1.9TDI AWX

    Къде ги правят тези помпадюзи, че до сега не бях го чувал? Моята е Б7 2.0 tdi 170к.с. и май ще ми тябва една дюза. Също къде ги има рециклирани в БГ?
  14. vladi5ev

    Претриса

    И аз имах същият проблем, но между 130 и 140км, но като сложих зимните гуми като че ли изчезна проблема, та от тук смятам че можеш да си провериш баланса на гумите.
  15. Да Сименс са, но мисля че и тези Континентал са на Сименс...….. Не съм много запознат.
×
×
  • Create New...