Jump to content

Радослав Йорданов

Members
  • Мнения

    50
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Ауди А4/Б6, 1.9 TDI

Персонална информация

  • Локация
    Кюстендил

Последни посетители

449 профилни разглеждания

Радослав Йорданов's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Извинявайте, ама можете ли да ми го преведете, защото се опитвам и не мога да разчета какво пише?
  2. Еми няколко майстори ми казват, че е нормално на 10 000 км. автомобил да изхарчи 1.5мл. По на горе вече е проблем.
  3. ОК! Благодаря ти! А аз току що слязах пред блока и долях 450 мл. масло и пръчката стигна до максимума! Значи ми е изхарчила по-малко! В смисъл за 3000 км., само 450 грама. Значи по мой сметки, ако се задържи така, ще изхарчи около 1,400 мл. п.п. ОК ! Ще проверя и ще пиша!
  4. И на мен ми е странно, ама.........! Я кажете как да проверя , дали пуши? В смисъл какво да гледам / цвят на дим при студен или топъл двигател и др./?
  5. Така като гледам от горе, не се вижда омасляване по двигателя. Само под масления филтър, на кората се вижда малко омасляване, ама май това е като майстора сменява маслото и стария филтър пусна.
  6. Здравейте! Оказа се, че моето Ауди харчи масло? За 3000 км. свали от максимума до минимума? В смисъл от най-горния ред точки на пръчката на маслото до най- долния? Маслото е Бардал 5W40. Не пуши, не трака, има си мощност.......... Какъв може да бъде проблема? п.п. В момента колата е на 290 000 км., ако е важно.
  7. Здравейте! Май се откри проблема с маслото. Оказа се, че има теч при охладителя на маслото. Сега съм измил двигателя и ще го проследя.
  8. Има само една малка и май според мен е от 1-2 капвания? Дали може да бъде от това?
  9. А как да разбера, дали харчи масло? Ще кажете ,ме като пада нивото от горната стъпка,значи го гори. Ама в по-горните постове, човека е правил експерименти и като го е сложил до горната сгъвка, му го е горяло до точките? При мен не знам дали така ще стане....?
×
×
  • Create New...