Jump to content

Zdravko_97

Members
  • Мнения

    4
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Audi A4 B5

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

Zdravko_97's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Панелът, бутоните и климатроникът ми са същите като тези от видеоклипа, през отпуската мисля да опитам да видя какво ще се получи
  2. Щото цветното радио е стоково, а не обичам преправяни работи. Иначе за мултимедия не ми харесва нито има екстри нито има добро качество на графиката. А по новата навигация на Ауди (RNS-E ако не се лъжа) е доста парички (около 500 втора ръка). Моето Б5 си ми харесва, куатро с идеален интериор(запазен) 1.9тди ?
  3. Благодаря, радвам се да го чуя! Какво ще рече всичко около климатроника? Имаш предвид арматурата под панела или някакви модули?
  4. Здравейте, искам да си сложа мултимедия в колата RNS-D е евтина втора ръка и много ми харесва като дизайн. Колата ми е преди фейслифт със старият панел, климатроникът ми също е от старите. Искам да запазя оригиналността на интериора. Има ли начин да прехвърля панела, барчето, климатроника и копчетата от фейслифт с двоен дин и да ги монтирам в моята. Философията идва с това, че подгревът на задното стъкло на преди фейса си е с бутон на панела а при фейслифта е на климатроника а и климатроникът от фейслифта не вярвам да работи при мен. Има ли начин да изпълня идеята си? Защото искам мултимедия, но не ми се правят грозни изпълнения. Благодаря!
×
×
  • Create New...