Jump to content

kl21

Members
  • Мнения

    4
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Шкода

Персонална информация

  • Локация
    София

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

kl21's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Много благодаря на всички за мненията. Чух добри отзиви за този двигател, но пък и противоречиви мнения за автоматичната скоростна кутия - имате ли наблюдения? Разбира се това, което ме притеснява най-много е цената - заслужава ли си 25 000 лв.?
  2. Ами, аз ще те изненадам явно, защото съм купувач, а не продавач.
  3. Здравейте, За първи път пиша във форума, но съм голям фен от малък на марката (за съжаление, без да съм имал шанса да карам Ауди досега) и ще съм благодарен, ако можете да ми помогнете с мнение, макар и много общо, за офертата по-долу: https://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11535466703439971 Според вас дали си заслужава цената, може ли да се има доверие на този продавач - най-вече километрите и състоянието на автомобила (колкото и да е субективно). А дали тази конфигурация си заслужава, какви може да са подводните камъни с двигател, автоматична скоростна кутия и някакви бъдещи скъпи ремонти (ако приемем, че е на реалните 90 000 км., разбира се)? Както в повечето случаи всичко изглежда излъскано на външен вид, но не е ясно как стоят нещата в действителност...
×
×
  • Create New...