Jump to content

Petkov_Vik

Members
  • Мнения

    3
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    -

Персонална информация

  • Локация
    София

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

Petkov_Vik's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. А иначе вярно ли е, че така известният проблем на двулитровите дизели е отстранен след 2007г. и там двигателите вече са читави?
  2. Благодаря за отговорите. @Viper Може ли на две - на три да ми обясниш как се решава проблема с горенето на маслото ако се появи?
  3. Здравейте, колеги! От вече година се каня да закупя А3 8P, като допреди месец/два търсех главно дизелов двигател и то 1.9, защото бая хора ме наплашиха с 2.0 и пукането на глави, въпреки, че брат ми кара Октавия със същия мотор и засега (да чукаме на дърво) няма проблеми, а и навъртя стотина хиляди километра от 200 до 300 хил. Отскоро обаче се замислих по-сериозно към бензиновите варианти, като най-подходящ ми се вижда 2-ка tfsi (тук ще кажете дали е така или не). Като това, което ме интересува тук е дали на tfsi-тата може да се сложи безпроблемно газ. Ясно е, че ще е течна фаза, но крие ли рискове това и ако да - какви. Също така, повечето обяви в cars и mobile са на S-line-ови модели, а от няколко човека чух, че спортното окачване е малко предобрено и може да ми се окаже прекалено твърдо, не знам обаче дали е така. Закачам и една обява, която ми грабна вниманието и ще се радвам й дадете оценка на пръв "прочит". https://www.cars.bg/offer/c2912835 ПП: Забравих да спомена важна подробност - държа да е автоматик по ред причини, така че и това трябва да се вземе под внимание.
×
×
  • Create New...