Jump to content

Борислав Борисов

Members
  • Мнения

    7
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    ауди а7

Персонална информация

  • Локация
    Велинград

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

Борислав Борисов's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Проблема е решен.оказа се маховик за смяна
  2. Здравейте,собственик съм на 2015г. ауди А7 272к.с. 7 степенна stronic.Напоследък забелязах че когато превкючва от 3та на 4та предавка се долавя лек хъркащ шум.особенно ако подаваш повече газ.Чудех се дали е нормално това и трябва ли да се подготвя за ремонт.по принцип шума е на 3та,на 4та спира.
  3. Здравейте,от една седмица имам следния проблем .когато надвиша 120км в час ми изписва грешка в задния спойлер който си остава отворен след спиране ,след 2-3 рестарта се оправи но днес остана отворен и не реагира на никакви команди.ако има някой подобен проблем бих желал да сподели какво може да е .благодаря.
  4. да,но ми се щеше мнения на родни специалисти все пак колата е една и съща
  5. само не знам защо не ми дава да кача снимки.уж са 1мг и пак не става.опа готово
  6. вече съм горд собственик на тая красавица.колата е страшна класа.аз до сега карах 2011 мазда 6 но това е съвсем друго измерение
  7. Здравейте мисля да си купя ауди а7 2015 куатро 272к.с.много бих се радвал да споделите мнения за този автобмобил.какви проблеми да очаквам.и изобщо общи впечатления за него.заслужава ли си високата цена и т.н.благодаря
×
×
  • Create New...