Jump to content

STENLY 73

Members
  • Мнения

    117
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    audi a4 1.8 125hp

Последни посетители

2062 профилни разглеждания

STENLY 73's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. И аз имам проблем с топлото палене , смених въпросния клапан , ефект нямаше , вече се отказах да търся къде е проблема. Помпата също е нова.
  2. Ще чакам мнението ти за тази камера с нетърпение , и аз съм се ориентирал към нея но elite варианта. Относно поръчките от Китай , поръчвах няколко пъти от Gearbes и всичко идва в местната поща без да ми искат ДДС , просто китайците обявяват стойност 15 евро , а за пратки до тази стойност не се дължи нищо. На последната която е на стойност 67евро са написали gift пък ще видим дали ще мине номера
  3. Ами доколкото разбрах възможно е датчика за високо налягане да е прецакан , но там където е показан че се намира на схемата , не го открих на колата.
  4. При мен проблема продължава, не е от реле 213 пробвах с друго, все тая , не е и от датчика горе на тръбите , на 52 канал като изключи компресора се явява една девятка , иначе когато работи е нула.
  5. Здравейте, някой от вас забелязал ли е дали вкл.и изкл. на компресора се влияе от оборотите , защото при мен е така .Минах всички стъпки с профилактика , доливане фреон смяна масло и тн. Проблема е че при 2000 оборота и нагоре компресора работи , пусна ли газта изключва веднага. Преди играеха оборотите на празен ход , казаха че е от това , чистих дросела и сега оборотите са ок но проблема с компресора продължава.На практика на извънградско когато се държат постоянно високи обороти клима има , но изключа ли от скорост , не.
  6. Хора , какви мултиключове, какви 150лв, на антената се монтира HV конвертор БСК го имат в наличност, слагат се необходимия брой ВЧ сплитери , прави се една настройка на приемниците и това е.Всичко това при условие че са читави положените кабели .
  7. И аз съм се замислил да купувам такъв уред, доколкото четох в нета май няма разлика в качеството на хляба между скъпите и по евтините модели.В момента има на промоция в Денси една за 109лв. с везна даже и мисля дали да не я отнасям.Марката я чувам за първи път ама тамън ще давам отзиви после.
  8. Продухването се прави с компресор и просто удължава живота му, но не го прави вечен.Относно Самсунга , много съм доволен, преживя два ремонта на апартамента при които смучеше не само прах ,но въпросния маркуч се скъса и дърпа въздух оттам, и след неколкократно лепене мисля да я пенсионирам.В фирмения магазин струва 69лв. при цена на прахосмукачката около 80лв. навремето.Без управление отгоре е 32лв.
  9. Аз си харесах едно моделче на Zelmer-Aquawelt , но ще изчакам , от Денси казаха че ще влезе в промоция април месец.Има си всичко необходимо плюс функция пране което мисля да върши работа в къщи и в колата. Ако взимаш с HEPA филтър питай за цената защото за някои марки достига до 100лв. а е консуматив, за Зелмера е 29лв. плюс това се пере.Гледах я на живо, не е чак толкова голяма и тежка, относно качеството дават и 4г. гаранция което мен ме устройва.Относно управлението от ръкохватката, наистина удобно е докато не се прецака мъркуча, в момента точно затова изхвърлям напълно работящ Самсунг, защото се оказа че този мъркуч струва почти колкото прахосмукачката като нова.
  10. STENLY 73

    теч на бензин

    Засега не мисля да го пипам, при по топло време няма ядове засега, но явно ще се минава на вариант със скоби когато му дойде времето.
  11. STENLY 73

    теч на бензин

    Здравейте колеги, колата е от подписа, та разтече се бензинец от една снадка намираща се до акумулатора(по късно може и снимка да кача) там където свършва пластмасовата тръба от резервоара и преминава в гумен маркуч до инжекторите.Снадката представлява метална част като пресована с някаква машина.Е от това пресованото тече, и то тече само от -10 и нагоре и след около 10-ина минути престава, кофтито е че капе точно върху колекторните тръби и ако протече в движение не ми се мисли.Мисълта ми е някъде сменят ли го този мъркуч така както е заводско, защото едни гаражни юнаци ми предлагат да се среже и да се сложат скоби което някакси много менте ми иде там е високото налягане все пак.
  12. Точно това имах предвид, с открит нагревател е отделно от тефлоновата плоча така че спокойно можеш да я измиеш в мивката или съдомиялна.Наистина отворите са сметнати така че мазнина върху нагревателя не капе и не цапа филтрите на абсорбатора.Не си кривя душата, ако живеех в къща само барбекю или контактна скара , но с тези апартаменти
  13. Точно за ей ТУЙ писах по горе , намалили са я значи беше 120лв.Според мен страхотна скара , ползвам я от около година и половина.Достатъчно мощна е и за по дебели мръвки , относно пушенето , пуши си но не колкото контактната абсорбатора и смогва без проблем.
  14. Колега , погледни и едно моделче на Тефал, струваше 120лв. но не знам дали го предлагат вече. Мощността и е 2200W , отдолу се сипва вода , така че месото хем е изпечено , хем не го суши както контактната скара, и не на последно място , много е удобна за миене защото е напълно разглобяема.
  15. Поредния доволен клиент който в сезона на дините си купи добър акумулатор на добра цена.Евала КОКО
×
×
  • Create New...