Jump to content

levis

Members
  • Мнения

    1518
  • Присъединил/а се

Друго

  • Kaра
    Audi only

Контакти

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Персонална информация

  • Локация
    София
  • Интереси
    Audi дръгели

Последни посетители

14709 профилни разглеждания

levis's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Колега,можеш ли да пишеш с нормални (малки ) букви в темата си ?
  2. Много съм доволен от услугите на човека с пътната помощ ! Сериозен е и се разбираш с две думи с него. Препоръчвам го смело !
  3. Купувам 4бр комплект капачки за джанти Speedline Avus 16' 7.5J ET37 Прилагам снимка на джантите и капачките. Капачките са с номер - 895 601 165 Интересуват ме само капачки в добро състояние ! За връзка Л.С. или 0899 89 82 90
  4. Считай се за предупреден,лично от мен.Още едно твое спам-мнение за някой автомобил,независимо от състоянието му и цената или въобще изсереш ли в някоя тема в раздела Купува-Продава....профила ти ще отиде в историята !
  5. С още един коментар,за навиране и близване....ще спреш да пишеш за 1 месец ! Кои коментари,за теб са неуместни ?Продаваш кола,хората я коментират.Ако не ти харесват Неуместните(НЕУДОБНИТЕ) коментари на колегите от форума....... -Мobile.bg Cars.bg. Olx.bg -в тях никой няма да те коментира .
  6. levis

    ПОДАРЯВАМ

    Подарявам 2 бр. метални чистачки(НОВИ) - с дължина 30см . От руско Соц возило са.Предполагам Москвич. 1 бр. Универсално Огледало(ново)Има някаква драскотина,но не е нищо сериозно.
  7. Защо се занимаваш с глупости............. Ще те засипят от поръчки за лайсни,ще поръчаш и платиш с твои пари..........и после половината няма да си ги вземат. При поръчката за 100/а6 (Ц4),даже имаше предположения колко печелиш на комплект.Смешници............ Не се занимавай
  8. Благодаря за отговорите,колеги. Сега остава въпроса каква аларма да взема.
  9. Искам да сложа аларма (допълнителна ) към фабричната на колата.Фабричната за момента си е работеща,но при някакви интервенции по колата отвън,няма какво да индикира че нещо е станало.На мястото където паркирам Бай Ганьовщинята е голяма. Каква марка и модел ще препоръчате ? Лесно ли е сработването на едната с другата? Всякакви съвети са от полза.
  10. Джантите на колегата,са в доста добро състояние. И са на много добра цена.
  11. Дай ми номера на това реле, снимка..... Имам някакво и по спомен бе точно за ел.стъклата..Ако е същото ти е подарък.
  12. Да попитам защо и докога колегата Radi b4 е с ограничения във форума ?Питането ми е лично и никой не ми е давал наклон да питам защо ... Каква е конкретната причина един от най-начетените технически колеги да е с ограничен достъп ? Или е на лична основа между него и хора от Управата? За мен предполагам и за други членове на форума,колегата е полезен .За някои колеги от форума и от управата е доста е Жлъчен,но истината боли.... Защо той е с ограничени права,а разни други пълнещи само Извън темата,без едно техническо мнение отнасящо за марката АУДИ трупат само мнения. Пуснал съм темата нарочно в този подфорум,за да има по-голяма видимост.Ще помоля на тези които не ми изнася да не бързат със заключването на темата.
  13. Като пусках темата бях изключил за него Но Иво Динков ме подсети, и вчера Ваското 1 боцна на колата една аларма Сатурн.
×
×
  • Create New...