Jump to content

кокоо

Members
  • Мнения

    71
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Gof III

Персонална информация

  • Пол
    Male
  • Локация
    София

Последни посетители

2999 профилни разглеждания

кокоо's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Ако направиш комбинацията ауди кутия с бмв диф ще имаш 5 скорости назад и една напред
  2. Купувам предната перка за климатика от audi s4 b5 , 2.7 v6. Номера е 4B3959457. Предложения на Л.С. или 0879649529.
  3. Нямам намерение да се се заяждам и не се усещам "про" . Коментираме графика от диното в хеед нали?? Приеми че съм бил с няколко коли на това дино и имам на разположение графики на които линиите се пресичат там дори на такъв пет цилиндров мотор. Аз коментирах имено графиката на Сашо от хеед на база други графики от хеед.Това че са различни единиците е ясно. Говорим за начина на визуализиране на графиката. Само че категорично ми беше казано къде трябва да се пресичат защото някой е прочел че е така. Същият си мислеше дали това не е причината да пада въртящият момент толкова рязко. Същевремено собственика си мислеше че от теглото на автомобила му. Всъщност цялата драма на графиката се крие в това че в стил мерене на п...ки някой е изнасилил турбото. Не претендирам за нищо ,споделям каквото знам от опит .Това е за тези които си мислят че като са чоплили семки или са се опитали да си измият някоя част докато са им правили колата ги прави разбирачи. Успех с чесането на езиците.
  4. Радвам се че ти се изясниха нещата.Особено от човек питаш дали да му изтрият грешките за спукан маркуч на картерните газове ,иначе е близко до целта. По късно може да ти кача няколко графики от това дино включително и на петаци да видиш на графиката къде се пресичат линиите. Относно училищата пропуснал си първите часове когато махат кюфтаците от очите.
  5. Във форума има динографики на от различните дина в бг .Разгледай ги къде се пресичат.
  6. Много си далече от истината . Но заради такива като теб и други копи пейст гугъл мастери ,спират да пишат много хора от които може да научиш нещо. Никой не е длъжен да ти смила всичко така че и човек който едва долавя разлика между водна помпа и турбо да го назубри. Трябва малко да почетеш и помислиш дал съм ти жокер. На това дино се пресичат около 7100 об.
  7. Ще си позволя да просветля почитателите на нагаждането на резултатите . Не на всяко дино торка и кс се пресичат на 5252 об. На диното в Хеед също не се пресичат там,но не се пресичат и там където са на колегата . Това се дължи че на такива свободни безплатни мерения няма кой да ти калибрира супер точно оборотите. Няма голямо значение дали е + - 20кс.Истината е че турбото е прекалено малко за налягането което му се дъни и на 4500 е дало всичко от себе си че даже и малко повече на което се дължи и припадането по късно . Бях пуснал компресорна карта на някоя от предните страници ама никой не и обърна внимание или явно не знае как да си я разчете. Успех с мятането на боб и търсене на междугалактически чипове.
  8. Можеш ли да конкретизираш кого имаш като форумен дрискач? Не виждам да съм плюл по колата ,просто исках да коментирам графиката ,ама някои подскачат като ощипани госпожици. Това е картата на К24-7200 http://www.motorgeek.com/download/file.php?id=92&sid=6a0f9c71cd71bdc9d3bc4a844365cc32. Разгледайте я и да коментираме. Нали все пак е тунинг раздел .
  9. А как без да си мерил налягането разбра че толкова ,а не е било налягането което ти прави натегната или поне 2++ бара??заяждам Нямам за цел да се заяждам . Идеята е сам да стигнеш до истината а не защото някой ти е казал че истината е в шестограм 6 ,и 3 врътки с него.
  10. Прав си не си на 1000 об по 50 кс .На 6200 имаш 50 по малко и на 6900 още 50. Едните 50 кс за 1500 об а другите за 6-700.
  11. Не знам кой и защо ми изтри предишният пост в който питах просто колко е налягането?? Да задам един друг въпрос .Сериозно ли си мислиш че графиката на мощноста ти има нещо общо с масата на колата? Да не би да имаш лепенка в багажника с 1 човек 300кс с трима 200кс .Много се бъркаш на диностенд си а не на кантар. Как сравняваш 2 те дино графики при положение че на 4500 мощноста на тази кола е същата като на 7000 об а твоята на всеки 1000 об пада с по 50кс.
  12. Има ли развитие с колата?
  13. Купувам таблото с уредите за ауди 80 б3/б4 за 5 цилиндров двигател. Може и с проблем зависи каква е повредата . 0888 266 083
×
×
  • Create New...