Jump to content

Fibrom

Members
  • Мнения

    2303
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно Fibrom

  • Рожден ден 5.06.1981

Друго

  • Kaра
    го пет за четири ;)

Контакти

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Персонална информация

  • Пол
    Male
  • Локация
    София

Последни посетители

4916 профилни разглеждания

Fibrom's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Утре ще го пробвам това, мерси
  2. Напукан е. Цитиране на предходен пост!
  3. Здравейте, колеги От няколко дни насам колата (Ауди Б3, PM мотор, 1.8, моноинжеция) започна да държи 600 оборота на газ (с обикновена газова съм), а на бензин на празен ход притриса още повече и опитва да загасне. Проблемът се оправяше след като разкачах акумулатора, но днес и това не помогна. Иначе с вървежа и набирането няма проблеми. Дайте идеи от какво може да се получава това или препоръчайте специалист по моноинжекцията в София? Благодаря предварително.
  4. Здравейте, колеги Счупи ми се патрона на запалването и ми сложиха друг от Голф 3. Проблемът е, че старият ми ключ трудно влиза в този патрон, а уж го пренареждаха. След това с паленето няма проблем, излиза от патрона много гладко също така. Препоръчайте ми автоключар от когото сте доволни, за да погледне и каже какво не е наред.
  5. При работа на празен и ход и при каране в обороти (независимо какви) парното си стои на едно ниво, не се увеличава топлинната струя. Това на първа степен на вентилатора, втора от много време не ми работи, а на трета степен не мога да преценя дали с вдигане на оборотите се увеличава топлинния поток, тъй като струята е много силна. Иначе парното си е горещо, има си нужната топлина. На какво може да се дължи това? Миналата есен съм сменял радиаторчето на парното (Бер) и претапициране на клапите.
  6. SunShine, конфигурацията ми е от миналата ера, хехе А именно - Intel Pentium 2.8 Mhz (915), 1 GB RAM DDR2 667, дъно - Asus P5LD2 SE, харддиск 160 ГБ. Идеята ми е да добавя памет 3 ГБ да стане 4, и да си взема харддиск по-голям, както и видео карта с HDMi с идеята за свързване към телевизор.
  7. Здравейте, колеги! Дойде време за ъпгрейд на компютъра ми. Досега съм си купувал само от Jar computers консумативи. Препоръчайте ми фирми, от които вие купувате части и сте доволни? Предварително благодаря
  8. Здравейте, колеги В службата ще бракуват една 100-ца (C4) 2.8 Авант, 91-ва година и питането ми е има ли части от нея, които може да се ползват в моята Б3-ка? Най-вече салонът и е запазен, възможно ли е седалките да станат при мен? Благодаря предварително за отговорите.
  9. Здравейте, колеги Вчера си взех това домашно кино Самсунг - http://www.samsung.com/bg/consumer/tv-audio-video/home-theatre/home-theatre/HT-E5200/EN Чете много видео формати, има приличен звук, но със субтитрите има проблем. При записване на филм на флашка не тръгват субтитрите, въпреки че са записани в папката където е филма и са със същото заглавие като него. Другият проблем е, че от диск субтитрите вървят като някакви йероглифи и не намирам къде е кирилизирането им. Иначе имам бутон "Субтитри" на дистанционното, но и след натискането му не тръгват (при пускане на филм от флашка), а при диск - просто ги показва че ги има. Преди имах система Филипс и с нея не съм имал проблем с тръгването на субтитрите, ще съм благодарен ако някои сподели опита си с домашните кина на Самсунг. Дали при тях има някакъв специфичен начин за пускането им?
  10. Изгорял предпазител се оказа причината, сменен е и всичко е наред сега Бях се шашнал вчера яко, тъй като спирането на уредите съвпадна с форсирането и задминаването на олигофрена, който ми биеше спирачки с 40 км/ч в лявата лемта Не съм запознат технически дали е така, но в същия момент натиснах лостчето на аварийните и бутона за стоповете за мъгла (два броя са при мен) - може и това да е натоварило инсталацията
  11. Направо съм бесен какво сам си направих май днес При изпреварване на един тип, който ми биеше спирачки подадох по рязко газ на спускането по бул. "Ситняково" и таблото ми загуби всичките си показания - оборотомер, скоростомер, стрелките за антифриза и бензина, брояча на изминатите километри. Не се оправи с почукване, само леко мърдаха стрелките на скоростомера и оборотомера. Като спрях установих, че и лампите на контакт не работят и не светят светлините за задна скорост Иначе осветление на таблото имам, късите светлини работят, мигачите на таблото също работят. На какво може да се дължи този проблем според вас? Някаква букса да се е издърпала захранваща тези индикатори?
  12. Здравейте, колеги Алармата ми е доста стара (2001г.) МАК и от днес се загуби светлинния й сигнал. Отключва и заключва, чува се пиукането (като при отключване е малко по-различен сигнала отпреди), но мигачите не светват. Ходих на майстор, но ми каза че не се занимавал със стари аларми, които не са монтирани при него. На какво може да се дължи този проблем и може ли да ми препоръчате специалист по този тип аларми за София?
  13. Препоръчайте програма за сваляне на клипове от YouTube? Става дума за Самсунг Галакси Ace 2.
  14. За крушките ти препоръчвам Osram Nightbreaker. Карам с такива от 3 години и съм много доволен. Провери си и почисти ако трябва рефлекторите на фаровете.
×
×
  • Create New...