Jump to content

stanislav85

Members
  • Мнения

    1203
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно stanislav85

  • Рожден ден 8.05.1985

Друго

  • Kaра
    F11 lci 520xd

Персонална информация

  • Локация
    Sofia

Последни посетители

3989 профилни разглеждания

stanislav85's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. За налягането май трябваше флаш на таблото или кан модула
  2. Здравейте, открих това нещо в един шкаф в офиса. До колкото помня е блутут модул, който да се закачи към mmi 3g на мястото на ami. Купувал съм го от китайците за 4ф-ката, но тя си замина без него. Ако на някой му върши работа му го подарявам.
  3. stanislav85

    Стойности 6hp19

    Бързо реагирам 😁
  4. stanislav85

    Стойности 6hp19

    Ето тук: можеш да намериш подробна информация за кутията. Лимитите, които те интересуват са на 62ра страница. Каналите са 72-76 по спомен, ще се ориентираш по показанията.
  5. Ако карах AMG и две зарядни бих му купил иначе Стек mxs5 е ~120 лева, не е чак такава болка. Но щом и на лидълското пише че става сигурно е така.
  6. AGMите ги зареждайте със зарядно CTEK.
  7. Има и една стойка с кабели, която трябва да се развие, за да излезе ремъка. Болта й е от горната страна и е малко тегаво. Повече място се отваря, ако се свали и стойката на тампона на двигателя. Иначе отдолу могат да се сменят алтернатор и демпферна шайба при нужда. А именно шайбата при голям луфт дере ремъка.
  8. Вътрешната секция работи смо при светкавица.
  9. stanislav85

    Retrofit на ACC и Side Assist

    Ще работи без смяна на таблото. Просто няма да има червените диоди отстрани на циферблата.
  10. Предна дясна излезе само с разхлабване на рамката в горната част, поне при мен на фейслифт.
  11. Две брави така ремонтирах. Отключвам колата, една от вратите остава заключена, без значение колко пъти натискам бутона за отключване, машинкат вътре не се чува да работи. Ако дръпна дръжката отвън и отключа се отваря. Централното би блокирало двете задни врати/прозорци. Все пак може да бъркам и при теб да са настройки. Успех!
  12. Не е от настройки. Заминала си е бравата.
  13. Моята се откъсна в основата, била е корозирала. Оригиналната на 6 год, когато стана белята. Останаха само болтовете на вала При тръгване на светофар се случи и не стана мазало, освен че е прекъснала кабела на датчика за налягане на маслото, който е до нея. Това пък ми изкара акъла на магистралата, след седмица. Майстора не го е видял.
×
×
  • Create New...