Jump to content

BATETO 77

Members
  • Мнения

    398
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно BATETO 77

  • Рожден ден 21.06.1977

Друго

  • Kaра
    AUDI A4 1.9 TDI

Контакти

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Персонална информация

  • Пол
    Male
  • Локация
    sofia,botevgrad

BATETO 77's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Колеги, на компютъра имам инсталиран Офис Пакета на Майкрософт. На другия -не. Въпросът ми е имам ли папка на първия, чрез която мога да инсталирам пакета на втория комп, и ако има такава под какво име да я търся? Ако нямам, трябва да сваля въпросния пакет от някой торент и да го инсталирам, нали? 10х
  2. BATETO 77

    Промоция Лукойл

    Точно с тази "промоция" са на път да ме загубят като клиент. Доволно често си зареждам от там и си използвам картата. Потрих ръчички онзи ден и си викам: 14 с'тинки кой ти ги дава? Чак след като заредих установих как стоят нещата с "промоцийката". Вече не им искам и 5-те ст., които ми даваха преди. Все си мисля, че и малко лоялност към клиентите не е излишна във всеки бизнес.
  3. AFN-Смених ремъка /Гейтс/ точно на 60 к и на външен вид не беше мръднал.Гаранция 98 % ,че може да изкара още 20-30 к. Само заради двата процента го подмених барабар с водната помпа, че на предишната смяна нея я пропуснах.
  4. BATETO 77

    Отново в формата А4

    Екстра е колицата. Май и аз ще се мяткам на една такава-1.9TDI Q. Със здраве да си я караш. Сподели какви екстрички има машината.
  5. А4 1.9 ТДИ 99г преди фейса 1.При високи скорости така почва да шуми в купето, че очаквам всеки момент да ми се развее перчема (добре, че го нямам) 2.За 80к км дали има и 3к, в които зад мен да е седял пасажер.Дори и детето ми не може да се побере в тая теснотия на задния ред. 3.Голяма чувствителност към влагата на спирачните ми апарати. И със зимни и с летни маркови гуми, с нови накладки АТЕ, (но със стари дискове, ако това има значение) завали ли, и първите няколко пъти при спиране направо съм на косъм от самоубийство.Сега вече съм свикнал и като завали натискам по-силно педала, че иначе само го "погалвам" лекичко. 4.Носачи. За споменатите 80 к км съм сменил 4-5 носача, което може и да е в рамките на нормалното, но все пак е дразнещо определана част непрекъснато да се баталисва. 5.Дразни и стрелката за горивото, която си "цъка" нагоре-надолу в зависимост от наклона, по който шофираш.
  6. +1 за "Събеседник по желание"
  7. Абе вие се шегувате, но в момент на ускорение, ако изключа компресора и усещам как се подпирам в седалката отзад. По темата: Никога не изключвам компресора преди да изгася колата. И както каза един колега, климатроника се включва едно 4-5 сек. след като запаля.
  8. Миналата година почнах с Мотул, от тази съм с Мобил, сега за пръв път съм с Кастрол и за 8 смени на маслото никога не съм доливал. Това обаче може би се дължи на това, че карам с 10W40 , а не с 5W40?
  9. Ами точно този автомобил е един от вариантите , които съм намислил за догодина, като сменя сегашния ми АФН. Нека колегите ,които карат такива екземпляри да се изкажат, но аз не мисля , че може да бъдат чак толкова проблемни
  10. BATETO 77

    Хидравлика

    И аз рециклирах моята в МЕИ преди 6 мес, но ми взеха 80 лв. мисля. Проблем след това не съм имал така, че за мен това също е вариант. Може би е малко и на късмет, както и с моргата.
  11. И аз вчера качих 4 нови Dunlop Winter Sport 3D . Не знам дали си въобразявам, но волана се върти по-лесно, а пък колата я усещам някак си по-хлъзгава. Дали е възможно?
  12. Гърция- FID 821. .unl файла се прави с Notepad,но става и както ти казваш, да го вземеш готов и само да смениш вътре кода който ще ти бъде генериран за Fid821 и твоя ID. Ако се изнервиш може да се разбрем да се видим някъде,ще взема с мен компа и ще ти покажа как става,как се обединяват карти и др.
  13. Трябват ти 2 файла. Примерно, картата трябва да ти е gmapsupp.img , а файла с кода gmapsupp.unl.Първият файл вече го имаш.Втория го създаваш с Garmin Unlock Generator.Въвеждаш ID на твоя уред , въвеждаш номера на картата и ти се генерира код, който записваш в този .unl файл. Много объркано го обяснявам. Ако не разбираш, питай конкретно стъпка, по стъпка.
  14. Преди 5-6 г. имах контакт с "Бушона" за ремонт на 1 телевизор. Направих си следния извод: никога повече при тези неграмотници.
×
×
  • Create New...