Jump to content

Matrix88

Members
  • Мнения

    134
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    A4 1.9TDI

Персонална информация

  • Пол
    Male

Последни посетители

1859 профилни разглеждания

Matrix88's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Внезапно спря да се отваря задно ляво стъкло и съответно спря да се отваря и гюрука. При натискане за отваряне на гюрука останалите три стъкла се свалят на половина каквато е процедурата за отваряне на тавана, но задно ляво стъкло не помръдва и гюрука не се отваря. Допълнителен симптом е, че след като престана да функционира задно ляво стъкло спря да работи и екстрата за сваляне и вдигане на стъклата при задържане на копче на дистанционното или задържане на ключа след отключване/заключване. Пробвах с подмяна на комфорт модул със същия номер и букви като с другия модул ситуацията е абсолютно същата. Ходих в сервиз за механизми на ел. стъкла, но според тях проблема е електрически, защото при настигане на бутона за задно ляво стъкло се чува електрическо цъкане от страната на стъклото. Някакви идеи какъв може да е проблема?
  2. Може ли някой да препоръча сигурен майстор, който да направи читаво ремонта на проблема с многото горене на масло?
  3. Здравейте колеги, може ли информация за това шаси: WAUZZZ8R19A039348 Благодаря Ви предварително.
  4. Бях заредил от лукоил и аз мислех, че е нещо от бензина и след това сложих още 15 литра някъде от Шел уж да се разреди ако е нещо лош, щото беше в резерва някъде 7-8 литра да е имало ама пак не се оправи?!
  5. Е на газ работи добре, може ли да е катализатор? Кажете читав майстов, който разбира от тези неща? Благодаря!
  6. Колеги моля помагайте, че не пали на бензин, а като стане студено незнам дали ще пали на газ? кажете читав майстро, който може да даде решение на проблема? благодаря!
  7. Аудито от няколко дни взе да работи много зле на бензин. Сутрин много трудно го паля на бензин, пали и се дави и гасне. Като загрее пали на бензин, но работи в ниски обороти, мени оборотите, като подам газ се дави, чак от време на време пука...:О Принуден съм от няколко дни да го паля на газ и на газ си работи добре. Сменял съм скоро бензинова помпа и измерих налягането и си е нормално, следователно е от нещо друго. Моля помагайте или кажете читав майстор, който може да помогне? Аудито е 96г.(ако това е от значение). Благодаря предварително!!!
  8. а това възстановяване на рефлекторите какви парички е? и колко помага?
  9. Благодаря много за инфото колеги, от нещата, които сте написали разбирам, че по-добре е да не слагам ксенон за 100лв. А може ли да ми кажете къде в София или Пловдив да извърша тези процедури- почистване, полиране, релета, рефлектори и т.н.? Благодаря предварително!!!
  10. Колеги дайте съвет какво да правя?
×
×
  • Create New...