Jump to content

L_U_B_E_T_O

Members
  • Мнения

    551
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно L_U_B_E_T_O

  • Рожден ден 6.09.1984

Друго

  • Kaра
    квото има

Персонална информация

  • Пол
    Male
  • Локация
    София

Последни посетители

2946 профилни разглеждания

L_U_B_E_T_O's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Здравейте, търся да закупя Isofix планки за а4 2002г.
  2. Преди месец купих LG six sense с такъв мотор. За това кратко време са мо суперлативи мога да кажа. Като се върти барабана се чува само прането вътре други шумове почти няма. Моята е без сушилня и също не препоръчвам комбинирания вариант.
  3. Не съм, както казах, проблемът е от тази сутрин. Клапите могат ли да се настройват без да се закача на комп.?
  4. Здравейте колеги, тази сутрин дясната зона на климатроника отказа. Духа само студена струя независиво на какви градуси го слагам, или на каква позиция на стурята (обдухване на прозорец, крака, централни отвори), както и независимо дали е на "econ". Дясната зона си работи и духа топло и реагира адекватно. Имате ли някаква идея за проблема? От петгък го дават - 15 градуса :unsure: . Колата е В6, 1.9 ТЪДЪИ.
  5. Колата е с удар отпред и отзад. Неща, които са продадени или счупени: предна броня, фарове, предни мигачи, задни стопове, заден капак на багажника, дебитомер, кутия на въздушния филтър. Повечето неща са на колата и който проявява интерес към нещо ще помага с демонтажа Цените са по договаряне, не съм търговец! Телефон за връзка 0894 500 704
  6. Здравейте колеги, забелязвам, че когато съм на изключена предавка, най-вече спрял (по задръстванията) имам вибрации от двигателя по волана и скоростния лост. Не са много силни но ме дразнят. Аз клоня към тампон на двигателя, какво е вашето мнение. Когато съм на скорост вибрации няма.
  7. Колега, може ли снимки на пружините за нормалното окачване. Искам да ги сравня като дължина с моите.
  8. Колега, навигацията дали ще стане за B6? Ако става съм силно заинтересуван!
  9. Здравейте продавам части от колата от заглавието. Всичко по нея е ОК с изключение на: Преден и заден капак, ляв заден панел, радиатор, фарове и стопове. Вече продадох дебитомера. тел. за връзка 0894 500 704
  10. Здравейте, мой колега продава маркуча от снимките.За повече информация 0894 500 138 - Петър. Цената е по договаряне.
  11. Ами алармата я смених миналото лято и от тогава не съм имал проблем с нея. Колата няма круиз контрол и не е имала. Може наистина да е нещо по капака, защото забелязах също и че лампата за осветяване на багажника по някога не сработва като го вдигам...
  12. Колеги изкочи ми следния проблем, ще се опитам да го опиша възможно най-не смешно! Та, забелязах, че като включа на първа скорост и вратите на колата се заключват, няма такъв цирк. Даже си направих опит....при натиснат съединител и от нулева, като прибутам леко лоста към първа и чувам как помпата на централното започва да буч и, вкарам ли първа и...заключва. Колкото и да е невероятно...си е самата истина. Някои има ли идея от какво може да е станало това и как да го оправя...?
  13. Под волана е, не се мокри стелката, с две копчета е дистанционното.
  14. Не съм мерил, но когато не включвам алармата, нямам проблем с паленето и 10 дни да стои си пали от раз. Включа ли алармата, на 3 ден се вадят кабели и се търси някой донор. . Та за това съм се насочил към нея.
  15. Здравейте колеги, ЗАбелязах че алармата ми дърпа мног ток, когато е включена. Понеже не ходя на работа с колата, като не я паля 3-4 дни и акумулатора е на 0. Открих че е от алармата, като просто един ден не я включих и после колата нямаше никакви проблеми с паленето. Не е от акумулатора, защото е нов. Искам съвет какво може да се направи по въпроса, нова ли да взимам или да търся някого да отстранява проблема, кой може да почогне? ДА ми препоръчате някой електричар или някой приличен модел аларма, до към 100лв.
×
×
  • Create New...