Jump to content

theuser

Members
  • Мнения

    188
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Audi

Персонална информация

  • Пол
    Мъж
  • Локация
    София

Последни посетители

1725 профилни разглеждания

theuser's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Да постнеш такава сметка е почти толкова елементарно, колкото и самата сметка 😎 Това важи за всеки технологичен продукт (и не само), разбира се.
  2. Можеш също да пробваш с settings - general - reset - reset network settings.
  3. Имам познат на А1 и се оправи след като въведе някакви други (препоръчани от тях) настройки в settings - cellular - cellular data network.
  4. Предполагам говориш за мобилния нет...на А1 ли си?
  5. Има ли карта за 2019 с камери?
  6. На теория е така. Имам ги и двете вкъщи и на най-популярните игри разлика с просто око не виждам. VR не съм тествал. Без съмнение Про-то е по-по-най, но за мен лично разликата в цената не си заслужава. Да не говорим, че PS5 е just around the corner.
  7. Няма никакъв смисъл да взимаш Pro. Особено пък за дете...никаква разлика няма да види. По-скоро важно е телевизора да поддържа HDR, там вече разликата е огромна.
  8. Задната чистачка трябва да работи винаги, когато я пуснеш с лоста, без значение дали светят фаровете или не.
  9. Има, равносилно е на натискане на спирачката и изключва временно (обозначено Cancel на снимката). При следващата степен щраква и там вече е OFF.
  10. Не се напрягай толкова Да поговорим за сигурност:
  11. Пхахаха, десетки милиони Иначе те и Ноут 7 бяха 5-10-100....в началото де
  12. @HannoSLM Обикновено си бърз в репортването на бъговете на айФон, а сега ми се губиш нещо Видео на проблема - https://streamable.com/x0w9h Тия като се дънят, се дънят качествено
  13. Имате вие....треперещи ръчички И за да сме по темата (Андроид): Android tablets are dead. Google gives up on tablets: Android P marks an end to its ambitious efforts to take on Apple's iPad Нексусите и те го отнасят....мъкааааааа Android P drops support for Nexus 5X/6P, Pixel C, and possibly Nexus Player Клонингите атакуват Android P embraces the notch
×
×
  • Create New...