Jump to content

EvgeniLalov1

Members
  • Мнения

    456
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

1 Последовател

Относно EvgeniLalov1

  • Рожден ден 3.08.1988

Друго

  • Kaра
    Audi

Контакти

  • Yahoo
    evgeni.lalov@yahoo.com

Последни посетители

2493 профилни разглеждания

EvgeniLalov1's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Има едни момчета, които ги хвалят доста във форума на VW - климатикаджии. Аз също ходих при тях и съм доволен. Чак да няма сервиз, в който да не могат да я оправят. Елбатрон се казваше сервиза - http://forum.vwclub.bg/viewtopic.php?t=44549 Sent from my iPhone using Tapatalk
  2. Здрасти, колега, Арматурно табло за B7 с лява дирекция и цена? Ако нямаш, все пак каква е цената? Мерси!
  3. Здравейте отново! ето и снимка с драскотините, които се виждат само, когато осветени под определен ъгъл. Вижда се, че на дневна светлина не се забелязват, но са дразнещи и то много.. все там ми е погледа.
  4. Здравейте, колеги! За съжаление днес видях 3 деруги на таблото на B7-цата, в горната част над средните духалки на парното. Деругите се виждат само под определен ъгъл на слънчева светлина - когато слънцето е ниско и свети отзад(сега вечерта, прибирайки се ги видях). За съжаление много ме дразнят такива неща. През деня поставям от тези обикновените фолиа за стъкла, които са обкантени с някакъв черен плат ли е и аз не знам точно какво, но не вярвам да е чак толкова чувствителен материала. Какви са вариантите за корекция на тези деруги, имайки предвид, че щом се виждат под определена светлина яно не са толкова дълбоки?
  5. Пичове, някой използвял ли е този спрей за табло? Колегата danidelev по-горе ми е предложил също един и мисля да го пробвам, ама да питам и за този, тъй като е тройно по-евтин. Продуктите на тази марка изобщо ползвали ли сте и доволни ли сте?
  6. Аз сега се замислих... на баща ми B6цата, кагото използва лоста, за да напръска стъклото, чистачките правят няколко такта, докато сържиш и след като пусне те сами правят още вдин такт. И тояа ли е до настройки?
  7. Здрасти, колега, Лоста на чистачките има ход нагоре, надолу, напред по посока на движение на автомобила и назад. Мисля, че твоя е в позиция напред. Дръпни го към теб.
  8. Ами, като цяло материалът доста лесно се наранява и на копчетата, и на дръжките на вратите, и на средната конзола(особено, където се търкат краката ми), и на/около ръчната спирачка, и други също. Карах и все още е при мен една B5-ца. Струва ми се, че при нея нещата стоят по доста по-различен начин.
  9. Момчета да препоръчате препарат за почистване на табла за така притенциозния материал на нашите B6/B7ци? Като ходя на автомивка не им давам да бършат и да търкат вътре, че мамата си *****. Даже мисля да спра да я мия по автомивките с обслужване и да започна да я си "къпя" сам, но и за там трябва да се информирам с кви препарати се случват нещата. Чувам и знам, че безконтактното не е много гот, но да я търкам с гъба и автошампоан.... представям си как ше се надере после. Колкото и да се изплакне преди това, все си мисля, че остават някви прашинки или подобни и при търкането ще стане чудо.
  10. Мерси, колега! Гледах и четох, но нещо не мога да се ориетнирам. Те и изображенията не излизат при мен.
  11. Здравейте, колеги! Както може би при почти всички от нас, страничните капаци на корите в багажника на b7 avant(тази с мрежичката и другата на буфера) не прилепват/не затварят добре и при преминаване през неравности потропват..:@ Някви предложения за решение на проблема?
  12. Здравейте, колеги, След около 6 години ще си позволя да ъпна темата и да ви задам един въпрос. Днес на една автомивка с препарата за безконтактно успях да си направя лалйсните около прозорците(A4 B7) на бели петънца. Доколкото виждам сте отркили някакви решения, но доста отдавна. Изгледах разни клипове в интернет и май може да се поправи грешката, но имате ли някакво актуално предложение за препарат/паста, който да свърши работата? Благодаря ви предварително!
  13. Колеги, Не знам, колко е точното място, но искам да попитам за помощ. Днес си измих колата на няква автомивка(автоматична) с безконтактно и явно от едната страна не съм изплакнал и хорма около вратите в долната част на стъклата в момента стои на бели точки. Пробвах се така с морка кърпа и не излизат. Ще побеснея направо!!! Това може ли да се полира някак с вълнен парцал или нещо с препарат или са трябва да ги свалям да ги пръскат? Благодаря предварително!
  14. Колега, изчетох ти цялата тема - много кофти мъки, докато решиш проблема и доста майстори си посетил, май. Поне ще си направиш извод при кои да не ходиш, че като се върна назад в темата и като виждам какво са ти говорили...
  15. Момчета, благодаря ви за приветливите и "колегиални" отговори! Живи и здрави!
×
×
  • Create New...