Jump to content

mashsh

Members
  • Мнения

    2056
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Audi Coupé

Контакти

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Персонална информация

  • Пол
    Male

Последни посетители

6593 профилни разглеждания

mashsh's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. mashsh

    80 Б4 АБК не пали

    Имах предвид реле на самата аларма, но щом няма такава, значи проблема не е от нея.
  2. mashsh

    80 Б4 АБК не пали

    По-нагоре някой колега беше писал за "измислена" аларма. Може и да не е такава, но да и е дошло времето... Моето предложение е колегата да провери релето, което прекъсва запалването. Успех!
  3. Здравей, Явно се е прецакал механизма покрай скоростния лост. Ето тук например има схема: selector mechanism - Audi 80/90/Avant(A80) [EUROPA 1990 year] (7zap.com) Относно разглабянето покрай скоростния лост - може да ползваш ръководството на Vaskoto1 за смяна на радиаторчето на парно, като това ръководство го има тук: DOX.bg - Файл организатор (abv.bg) Снимките са от страница 11 нататък. Успех!
  4. mashsh

    Питане за 80 Кабрио

    Здравей, По точка 2. - може да пробваш тези сайтове: Audi Cabrio. (1992 - 2000) > ETKA Online > WebAutoCats.com Audi Tradition - Vorsprung durch Technik По точка 4. - има различни модели на корите, съответно на цвета на махагоновата лайсна, евентуално виж в първия сайт дали може да намериш информация за номера на частта. И после по обяви или авто-морги. Успех! П.С. В Традишън шопа гледам вървят масово намаления на 50 %
  5. Аз също свалях по описанието на Ваското-1. Единствената разлика е, че на това място: "след това пъхнете една кръстата отвертка под ъгъл в отвора на долния капак и разхлабете болта на скобата която държи ключовете" се оказа, че не е с кръстата отверка, а беше имбус, май 4 милиметра. Успех!
  6. Здравей, относно разглабянето - ето тук в тази тема би трябвало да има някъде снимки или поне обяснение, въпреки че доста от снимките през годините са станали неактивни: Всичко за таблото с уредите - 80/90/Coupe - AUDI CLUB BULGARIA (Ауди Клуб България) (audibg.com)
  7. mashsh

    Audi Coupe

    И подробностите, има и видео https://bringatrailer.com/listing/1990-audi-quattro-coupe-5/
  8. Да точно така, сега се сетих, че и аз оправих всички кабели, че едвам ги набутах отново. Малко е борба да се върне уплътнението после, но не кой знае каква
  9. И според мен проблема е в маншона, там жиците са няколко, като преди време бях чел, че има два варианта - с пет или със седем жици. Преди време имах една или две прекъснати, които възстанових (наложи се да се добавя нов жица около 5 см., поради невъзможността да се изтеглят), но нямам спомен какъв беше симптома. Успех!
  10. mashsh

    Audi Coupe багажник покрив

    И от мен два въпроса - тези, които се водят универсални греди - дали стават за Купе? И втория ми въпрос - в Метро предлагат пак универсални багажници за велосипеди за задна врата, дали ще има проблем със спойлера на колата?
  11. mashsh

    Вода в краката

    Прерязваш една капачка от пластмасова бутилка или друг вид тапа, например от вино, и със силикон се уплътнява доста добре
  12. mashsh

    проблем с ел.съкла

    Ако близките месеци е имало някакви дребни аномалии спрямо нормалното отваряне или затваряне, може би се е прецакало /надъвкало/ жилото в ролката...
  13. Едно старо "В и К"-а П-образно коляно за да се елиминира радиаторчето би свършило работа. Успех!
  14. Ако има възможност за ГИ - това е
×
×
  • Create New...