Jump to content

mirrax

Members
  • Мнения

    50
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно mirrax

  • Рожден ден 16.11.1971

Друго

  • Kaра
    Audi A4/B6 1.9tdi

Контакти

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Персонална информация

  • Локация
    София

Последни посетители

1367 профилни разглеждания

mirrax's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Адмирации за прекрасната работа. Изключително коректен и компетентен. Добри цени. Препоръчвам го с две ръце.
  2. Дано това ти помогне... двигател AAD KE Motronic.pdf
  3. Привет колеги. Купувам комбиниран датчик за лампата и налягане на маслото за Ауди 100/С4 92г. AAD.
  4. Здравейте, искам да попитам за впечатления от този мотор, плюсове и минуси. И като цяло качествен ли е този модел на Ауди, издържлив ли е на българските пътища, скъпа ли е поддръжката? Благодаря предварително!
  5. Купувам заден високоговорител за Ауди 100/С4 92г. Местоположение-кората под задното стъкло. Моля пишете на Л.С.
  6. mirrax

    Вентилатор на парното

    Имам климатроник, но още съм в размисъл как да процедирам пък и ще ми трябва повече свободно време. Може би ще мина на варианта с демонтажа на изпарителя. Има нужда от почистване и профилактика. Благодаря ти за информацията колега. Бъди жив и здрав.
  7. mirrax

    Вентилатор на парното

    Край на търсенето. Намерих инфото във форума http://audibg.com/forum/index.php?showtopic=31078&st=60 . Благодаря на колегата VBI, който много точно е описал процедурата, макар и побългарена. Но все пак върши работа. Предполагам ремонта на вентилатора или смяната му по "нормалния" начин ще е адски трудна и отнемаща много време. Странно защо немеца го е направил толкова трудно?
  8. Здравейте колеги. Вентилатора на парното скрибуца като го пусна на климатик. Най–силно е тогава. Искам да опитам да му пръсна малко смазка и, ако не се оправи тогава да търся други варианти. Във форума намерих инфо за С5, където въпросния вентилатор се намира под джабката. При С4 същото ли е? Ако някой се е сблъсквал със същия проблем моля да пише. Благодаря Ви за вниманието.
  9. Същото е и при мен колега. Като загрее е много тромава и няма мощност както, като е студена. Благодаря Ви колеги.
  10. Колега, къде се намира този датчик за детонацийте? И моля те пиши как си оправил проблема, че и при мен го има същия проблем.
  11. Точно от там де. Ама явно не са се научили.
  12. Колега, коментираме AAD. Той не е с борд. компютър. Във всичките сервизи, които съм посещавал са ми казвали едно и също. Че точно на този модел не може да се влезе в АБС-а.
  13. Точно този модел не го чете VAG-COM. Не може да се влезе въобще в АБС-а. Провери да не са замърсени датчиците на предните колела. Случва се. Ако са зацапани не подава инфо и дефакто АБС-а не функционира. Провери дали не са скъсани кабелите на въпросните датчици. Евентуално да си имал някакъв ремонт по предницата скоро?
  14. И аз мисля, че е от това. Имах го същия проблем. Беше се "залепило" релето за ел. стъклата. Говоря за това реле ,с което се вдигат всички стъклата с ключа откъм шоф. врата или с алармата, ако има такава екстра.
  15. Мерси колега. При мен има и един скрит винт под мокетчето.
×
×
  • Create New...