Jump to content

Bat Na4e

Members
  • Мнения

    51
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно Bat Na4e

  • Рожден ден 20.01.1969

Друго

  • Kaра
    Учи се да лети!

Контакти

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Персонална информация

  • Пол
    Male
  • Локация
    Пловдив

Последни посетители

1388 профилни разглеждания

Bat Na4e's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Здравейте Г-н Wizi, Благодаря Ви за отговорът! Не е сентенция, просто изразих своето мнение по въпроса. Правилно ли съм разбра, че потребители с по - малко от определен брой постове, не виждат "Извън темата"? Не критикувам и не искам да обидя никого в този форум. И не съм си го позволил през десетте години в които сме "заедно". Знан, че да модерираш един форум не е лесна задача. Ако позволите един въпрос. Г -н "Трол Спамеров" се реглстрира отново като нов потребител. Продулжава своте изстъпления в деругите раздели във форума. Каква ще е следващата стъпка? Трудно и сложно всяко едно решение по този казус! Поздрави!
  2. Здравейте г-да Модератори! Наясно съм, че постът ми ще бъде заключен, може би дори изтрит. Но не намерих логичен отговор за рестрикцията на потребителите които могат виждат и пишат в "Извън темата". Мнението и подходът на много потребители съвпада с мнението изразено от @Ангеловв в заключената тема. Да това е форум. Това е място за споделяне на мнения, опит и знания от различни хора. Всеки със своите проблеми и характер, всеки със своята индивидуалност. Не знаех, а и не очаквах, че има норматив за постове във форума в пряка зависимост от годините на членство! Следвайки тази логика. Ако "пускаш" без смислени теми или даваш грешни отговори по темите ще си "отличник" ........??? Посоката на предприетата от Вас рестрикция "покрай сухото гори и суровото" дали е правилна? Времето ще го покаже! Аз мисля, че няма да доведе от желаните от Вас резултати! Приятна вечер!
  3. Аз съм със следната машинка: http://www.pcstore.bg/bg/laptop-hp-probook-450-g2-k9k77ea-128ssd.html Доволен съм.
  4. Благодаря за информацията колега! Подадох заявка и ще изчакам 48ч. потвърждение за отключване. Весели празници!
  5. Здравей! Мога да ти предложа този автомобил. Цената може да се коментира в разумни граници. http://www.cars.bg/u375256
  6. +1 за Саеко. http://www.dekom.bg/?page=product_details&instanceID=5599 Ползваме тази повече от година. Никакви проблеми. Избор на дължината на кафето както и колко да е силно. Това, че не пиете много кафета, не означва да се лишите от едно хубаво кафе сутринта.
  7. Bat Na4e

    Garmin

    Ако дисплея ти гасне когато Гармина е работещ (т.е.се е свърал към сателита) -нямам идея.
  8. Bat Na4e

    Garmin

    http://www.ipmart-bg.com/forumdisplay.php?f=54 Извинявам се на колегата ,че му спамихме в темата!
  9. Bat Na4e

    Garmin

    При мен работи добре.На места по планинските пътища ми разкача,но е поносимо.
  10. Bat Na4e

    Garmin

    Стартираш Garmin ->Tools->Settings->Display-> Backlight Override->Always On Ако не бъркам нещо.
  11. : Който не чете внимателно.Има малка разлика между Е51 и Е52. Извинявам се!
  12. Здравей! Аз съм с Е71.Препоръчвам ти го.Още повече както казваш,че ще го изполваш и за навигация.Освен по големият дисплей на Е71 има и вграден GPS приемник.За да използваш Е51 за навигация ти трябва отделен GPS приемник.Т.е. още една запалка в колата. П.П. Е71 има много полезни за ежедневието функций.И не на последно място ,удобна клавиатура за писане.Малко и са малки бутоните,но се свиква.
  13. Здравейте приятели!Да се включа и аз.С много зор успях да придобия промоционалният DELL vostro 1510 от Метро. И DELL(овете) в къщи станаха два.Другият е D 610.Машинките си работят прекрасно.Бих добавил само ,че промоционалният DELL е най-доброто за тези пари в момента на пазара.Поне доколкото успях да мина през големите търговски вериги и някоя друга фирма предлагаща IT техника.
×
×
  • Create New...